вівторок, 17 березня 2009 14:46

Павлюченко повторив долю Сергія Реброва

Автор: liveinternet.ru
 
Російський форвард "Тоттенхема" зіграє лише проти резервістів "Челсі" у матчі 30-го туру англійської прем"єр-ліги.

Перехід у другу команду пов"язують з поганим знанням англійської мови та низькою результативністю в матчах національного чемпіонату.

Нагадаємо, що в 28-му турі росіянин вийшов на поле на 83-ій хвилині гри із "Сандерлендом", а в 29-му турі в матчі з "Астон Віллою" не зіграв жодної хвилини.

Новина стала досить несподіваною для прихильників "Шпор", адже Павлюченко в першому для себе сезоні забив уже 13 м"ячів за команду.

Роман Анатолійович Павлюченко (15 грудня 1981, селище Мостовський, Краснодарський край) - російський футболіст, нападник збірної Росії.

Заслужений майстер спорту (з 2008 р.).

З листопада 2002 року по серпень 2008 року виступав за футбольний клуб "Спартак" (Москва). З серпня 2008 року грає за англійський "Тоттенхем Хотспур". Цей трансфер зробив його одним з найдорожчих російських футболістів в історії російського футболу, яких колись продавали закордон (сума компенсації, отриманої "Спартаком", - приблизно 17 мільйонів євро).

Нагадаємо, що український форвард Сергій Ребров в 2000 році теж був куплений "шпорами" за великі гроші, але після невдалої адаптації надовго став членом резервної команди.

sportbox.ru, livesport.ru

Зараз ви читаєте новину «Павлюченко повторив долю Сергія Реброва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути