неділя, 03 травня 2015 13:49

Павлов залишить "Іллічівець" після закінчення сезону

Павлов залишить "Іллічівець" після закінчення сезону
"15 травня я повідомлю своє рішення по "Іллічівцю" - Павлов

Головний тренер "Іллічівця" Микола Павлов після закінчення матчу з львівськими "Карпатами" (1:0) заявив, що, найімовірніше, залишить маріупольський клуб після закінчення сезону.

"15 травня я повідомлю своє рішення по "Іллічівцю". Але вже зараз можу сказати, що, очевидно, команда буде без мене. У Маріуполі повинна бути команда. Тут є інфраструктура, поля, яких немає в жодному іншому регіоні. Я не знаю, що чекає команду. Все залежить від того, хто далі керуватиме клубом. Поки всі тільки руками водять.

Хочу хоча б раз піти цивілізовано. Коли я йшов з "Дніпра", мене носили на руках, а потім відразу став антигероєм. У Полтаві, з одного боку, досі на руках носять, а з іншого боку, звинуватили, що я щось зробив не так. Тому зараз я хочу зробити все так, як захочуть керівники "Іллічівця".

Мені дорікають, що я лаю свій клуб. А як мені його не лаяти?! Що це за керівники, які відмовилися годувати хлопців, яким 15-16 років? А якщо це такі керівники, то мені з ними не по дорозі. Приходячи в "Іллічівець", я підписував контракт з Володимиром Бойком. А зараз керують люди, яких я жодного разу не бачив", - сказав Павлов.

Зараз ви читаєте новину «Павлов залишить "Іллічівець" після закінчення сезону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути