четвер, 06 лютого 2014 18:30

Олімпійський вогонь не визнав авторитету мера Сочі і знову згас

Олімпійський вогонь в черговий раз згас на завершальному етапі естафети в руках мера Сочі Анатолія Пахомова. Ганебний кадр публікує у своєму мікроблозі журналіст видання Slon.Ru Ілля Шепелін. На фотографії Пахомов, дивлячись кудись у порожнечу, дає коментарі журналістам під об'єктивами десятків фото- відеокамер.

Нагадаємо, восени президент РФ Володимир Путін урочисто подарував олімпійський факел князю Монако Альберу II, який підтримував сочинську Олімпіаду, назвавши його "кращим з усіх", що він бачив у житті.

Через кілька днів факел вперше погас в ефірі всіх федеральних телеканалів. Був він у руках 17-разового чемпіона світу з підводного плавання Шаварш Карапетяна. Останній, нагадаємо, колись врятував з тонучого автобуса 20 осіб і заплатив за це своєю спортивною кар'єрою.

 

Після цього вогонь гаснув неодноразово. Смолоскипи гасли в кожному місті, де проходила естафета. Іноді вогонь з них навіть перекидався на факелоносців. Коли вогонь був в Єкатеринбурзі, кількість згасанням перевалило за 70.

Проте, від факельної ідеї влада вперто не відмовлялися. Вогонь побував на дні озера Байкал, і навіть космонавти виносили факел у відкритий космос. Пізніше в Мережі з'явився фоторепортаж "препарації" факела, який, як виявилося, зроблений з пластмасових шматочків, склеєних між собою скотчем і силіконовим клеєм. Офіційно заявлена ​​вартість підробки - близько 15 тис. рублів.

Зараз ви читаєте новину «Олімпійський вогонь не визнав авторитету мера Сочі і знову згас». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути