субота, 22 січня 2011 14:28

Олімпійський чемпіон дивом залишився живий після автокатастрофи

Олімпійський чемпіон дивом залишився живий після автокатастрофи

Олімпійський чемпіон Пекіна в марафоні Самуель Ванжиру потрапив в автомобільну катастрофу і дивом залишився живий. У п'ятницю ввечері кенієць на своєму автомобілі не впорався з керуванням.

За одними даними, Ванжиру з'їхав з дороги, намагаючись уникнути лобового зіткнення з вантажівкою, за іншими - об'їжджаючи яму на дорозі, повідомляє rusathletics.com.

За словами голови місцевої поліції, машина олімпійського чемпіона вся скошена, але сам спортсмен поза небезпекою. Поки точних даних про те, скільки пасажирів було в салоні автомобіля Ванжиру, немає, але в поліцію прибіг один з постраждалих і розповів про подію.

На місце аварії негайно виїхали поліцейські, які надали першу допомогу і відвезли спортсмена в найближчу лікарню. Пізніше Ванжиру було запропоновано переїхати в госпіталь, але він відмовився, щоб уникнути розголосу в ЗМІ.

Останнім часом Ванжиру переслідують неприємності. У даний момент олімпійський чемпіон перебуває під слідством у зв'язку із зберіганням зброї і загрозою вбивства власної дружини.

За матеріалами NEWSru

Зараз ви читаєте новину «Олімпійський чемпіон дивом залишився живий після автокатастрофи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути