четвер, 17 січня 2013 14:59

Олег Федорчук очолить команду другої ліги "Славутич"

Олег Федорчук очолить команду другої ліги "Славутич"
"Якщо все буде гаразд, то 22 січня я буду представлений команді" - Федорчук ФОТО: goodvin.info

За інформацією видання "Черкаський спорт", колишній тренер сімферопольської "Таврії" Олег Федорчук найближчим часом очолить клуб другої ліги черкаський "Славутич".

"З віце-президентом клубу Володимиром Ходаком ми вже про все домовилися. Залишилася ще одна важлива зустріч. Якщо все буде гаразд, то 22 січня я буду представлений команді," – розповів Gazeta.ua Олег Вікторович.

Восени "Славутич" звільнив тренера Олександра Кирилюка. Наразі команда посідає четверте місце і на чотири очки відстає від другого, яке дає можливість поборотися за путівку в першу лігу.

"Шанси черкасців на друге місце високі – 70-80%, – каже Федорчук. - Намагатимемося виконати це завдання. Кількох футболістів команди я знаю особисто, бо вони працювали під моїм керівництвом у Вінниці."

У листопаді Федорчук був представлений футболістам білоцерківського "Арсеналу" як тренер-консультант. Однак він уже повідомив керівництво клубу, що надає перевагу Черкасам.

Володимир Ходак не став заперечувати, що у міжсезоння клуб вів перемовини з колишнім тренером "Севастополя" Сергієм Пучковим, однак домовленості досягнуто не було.

Зараз ви читаєте новину «Олег Федорчук очолить команду другої ліги "Славутич"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути