четвер, 19 жовтня 2017 15:32

"Потрібно вибрати найкращий варіант": Бернард ще не вирішив, чи залишиться у "Шахтарі"

"Потрібно вибрати найкращий варіант": Бернард ще не вирішив, чи залишиться у "Шахтарі"
Бернард відзначився дублем у матчі Ліги чемпіонів проти "Фейєноорда"

Атакуючий півзахисник "Шахтаря" Бернард розповів про ситуацію з можливим продовженням контракту і про інтерес з боку інших клубів.

У минулий вівторок бразилець вперше відзначився у Лізі чемпіонів, оформивши дубль і принісши "гірникам" перемогу над "Феєноордом" (2:1).

"Важко говорити про майбутнє. "Шахтар" зацікавлений у продовженні контракту, але є інтерес з боку інших клубів", - наводить слова Бернарда Sportv.globo.com.

Чинна угода 25-річного футболіста закінчується влітку 2018 року. Раніше клуб уже пропонував обговорити його продовження.

"Я думаю, що настав час гарненько подумати. Ця ситуація при будь-якому розвиткові подій - продовження контракту або трансфер - зачіпає багатьох людей: моїх друзів, батьків, агентів. Тому потрібно зберігати спокій і вибрати найкращий варіант.

Перші три сезони в "Шахтарі" були складними, траплялися конфлікти з колишнім тренером (Мірча Луческу). Але з моменту приходу Паулу Фонсеки я зміг зосередитися на футболі і стати гравцем стартового складу. Сподіваюся, цей чудовий момент триватиме і далі.

Інтерес до мене є визнанням моїх заслуг у "Шахтарі", але я навіть не знаю назви клубів. Цим займається агент. Я лише зосереджений на виконанні контракту", - сказав футболіст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" здобув ключову перемогу у Лізі чемпіонів

У минулому сезоні Бернард провів 36 матчів, забив 7 голів і зробив 4 асисти у всіх турнірах за "Шахтар". У поточному на його рахунку 4 голи й 1 передача в 14 іграх.

Зараз ви читаєте новину «"Потрібно вибрати найкращий варіант": Бернард ще не вирішив, чи залишиться у "Шахтарі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути