середа, 10 липня 2013 15:13

Новим наставником Мілевського може стати колишній футболіст "Шахтаря"

Новим наставником Мілевського може стати колишній футболіст "Шахтаря"
Новачок Серії А близький до підписання гравця ФОТО: sport-xl.net

Футбольний клуб "Ліворно" цікавиться форвардом "Динамо" Артемом Мілевським. Про це повідомляє відомий італійський журналіст Джанлука ді Марціо. Сьогодні футболіст, його агент і президент "Ліворно" в Генуї обговорять можливий контракт форварда.

Журналіст повідомляє, що між клубами досягнуто домовленість про трансфер. Відзначимо, контракт Мілевського з "Динамо" закінчується 2 вересня - саме в той день, коли закривається трансферне вікно в Італії.

Нагадаємо, "Ліворно" щойно повернувся в Серію А, а тренує команду Крістіано Лукареллі, який в 2007-2008 грав за донецький "Шахтар". У складі "гірників" нападник провів півроку, зігравши за цей час у 12 матчів у ЧУ (4 голи) і здійснивши свою мрію — матчі у Лізі чемпіонів (9 матчів / 4 голи).

Додамо, що мексиканець Нері Кастільо, відомий вболівальникам за виступами в Україні, підписав контракт з "Райо Вальєкано" на один рік.

Для 29-річного Нері Кастільо це буде вже дев'ятий клуб у шостій країні за всю кар'єру. До цього він виступав за "Шахтар" і "Дніпро" (Україна), "Олімпіакос" та "Аріс" (Греція), "Манчестер Сіті" (Англія), "Чикаго Файр" (США), "Пачука" і "Леон" (Мексика).

Зараз ви читаєте новину «Новим наставником Мілевського може стати колишній футболіст "Шахтаря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути