четвер, 19 травня 2016 14:03

"Нічого не говоритиму, бо заплачу" - Луческу натякнув на відхід з "Шахтаря"
9

Фото: Ірина Козюпа

Нападник Євген Селезньов приєднався до "Шахтаря". Сьогодні футболіст провів тренування разом з командою. "Гірники" готуються до фіналу Кубка України, який пройде 21 травня у Львові. Суперник - луганська "Зоря".

Разом з командою не тренувалися В'ячеслав Шевчук та Василь Кобін. Ці гравці отримали травми у матчі чемпіонату України проти тої ж "Зорі". За індивідуальною програмою працювали Тайсон, Сергій Кривцов, Тарас Степаненко та Ярослав Ракицький.

Мірча Луческу не став спілкуватися з пресою. "Після матчу. Зараз нічого не стану говорити, бо заплачу", - загадково сказав наставник "Шахтаря". Перед початком тренування Містер поспілкувався з агрономами. Наставник кожному потис руку, а чоловіки відповіли оплесками. Чи не було це прощанням?

У Містера закінчується контракт з клубом. Фінал Кубка України може стати останнім поєдинком Луческу з "Шахтарем". Всі питання на тему продовження чи не продовження угоди наставник залишає без відповіді. Тим часом, преса ледь не кожного дня відправляє румунського фахівця, який 12 років тренує "гірників", в інший клуб.

Пошук "нового" Луческу може затягнутися на роки - експерт

Замість себе Містер відрядив до журналістів Тайсона. Тренер буквально висмикнув бразильця з пробіжки і привів до журналістів. При цьому жартував, що зловив гравця, як лев газель під час полювання. Хавбек не сяяв від щастя, але вибору у нього все одно не було.

"Син має поважати свого батька", - філософськи зазначив Тайсон.

Селезньов, який є вихованцем "Шахтаря", втретє повернувся до команди. І почуває себе тут як вдома. Під час тренування Олександр Спиридон розпитував Женю про його виступи у чемпіонаті Росії - які там поля і стадіони, скільки фанатів приходить на матчі, чи красиве місто Краснодар.

"Шахтар" дозволив орендованим футболістам "Зорі" зіграти у фіналі Кубка України

"Хочу бачити у "Шахтарі" такого Селезньова, який був у "Дніпрі". Я впевнений, що він принесе користь команді", - сказав капітан "гірників" Даріо Срна. Журналісти хотіли поспілкуватися з Євгеном, але хорват відправив колегу на тренування.

"Забиватимеш голи, тоді і говоритимеш, - пожартував Срна. - Хочу, щоб у суботу вийшов гарний фінал. Наші шанси із "Зорею" 50 на 50. Ми дуже поважаємо суперника. У луганчан дуже сильний тренер. "Зоря" довела, що у них дуже хороша команда. Постараємось завоювати трофей. Для нас він дуже важливий у цій ситуації".

Нагадаємо, цього року "Шахтар" святкує 80-річний ювілей. У чемпіонаті України "гірники" стали другими. У Лізі Європи дійшли до півфіналу.

Зараз ви читаєте новину «"Нічого не говоритиму, бо заплачу" - Луческу натякнув на відхід з "Шахтаря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути