понеділок, 28 травня 2018 15:14

Неймар брутально вилаявся, коментуючи трансфер у "Реал"

Неймар брутально вилаявся, коментуючи трансфер у "Реал"
Неймар розповів про можливий переїзд у Мадрид. Фото: The Drum

Зірковий нападник "Парі Сен-Жермен" Неймар не добирав слів, коли його запитали про можливий перехід у мадридський "Реал".

"Думаю лише про збірну Бразилії. Люди несуть ***** [нісенітниці], не варто реагувати на це", - цитує бразильську зірку Globo Esporte.

Раніше повідомлялося, що Неймар прийняв рішення залишитися в паризькому клубі після розмови з новим головним тренером Томас Тухель.

У той-таки час, за інформацією журналіста Sky Sports Гільєма Балаге, "Реал" може наважитись продати Кріштіану Роналду та Гарета Бейла, щоб після цього купити Неймара.

Начебто Бейл, який вважає себе одним з найкращих гравців світу, не задоволений своїм становищем у клубі. Валлієць не вірить у щирість керівників Реала, які обіцяють продовжити з ним контракт.

Також Бейл не розуміє, чому отримує так мало ігрового часу. Ніхто у мадридському клубі не може гарантувати Гарету постійного місця у стартовому складі, тому футболіст починає думати про відхід з команди.

Ще журналіст згадав Роналду, майбутнє якого у "Реалі" стало дуже сумнівним. Кріштіану також чує від керівництва про продовження контракту, але розуміє бажання Флорентіно Переса заробити на його трансфері.

Для президента Реала Неймар – головна мрія. І заради переходу бразильця в Мадрид Перес готовий буде продати Бейла і Роналду, додає Балаге.

У Британії повідомляють, що "Реал" вже поінформував зацікавлені клуби про готовність продати Бейла за 80 млн фунтів. Головні претенденти на Гарета – "Челсі", "Манчестер Юнайтед" та "ПСЖ".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відоме ім'я найдорожчого гравця Кубка світу-2018

"ПСЖ" викупив трансфер Неймара у "Барселони" за рекордні 222 млн євро.

Зараз ви читаєте новину «Неймар брутально вилаявся, коментуючи трансфер у "Реал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути