вівторок, 23 серпня 2016 15:31

"Не можу відмовити збірній Бразилії" - Тайсон

"Не можу відмовити збірній Бразилії" - Тайсон

Півзахисник "Шахтаря" Тайсон обґрунтував своє рішення виступати за збірну Бразилії.

"Я не можу не пристати на пропозицію Бразилії, адже це моя батьківщина. Грати за збірну - мрія будь-якого бразильця", - сказав Тайсон в інтерв'ю телеканалу "Футбол 1".

"Я дуже щасливий і працюватиму на максимумі, щоб показати, який я гравець. Поєдинки з Еквадором і Колумбією - це мрія всього мого життя.

Багато друзів привітали мене з викликом: Дуглас Коста, Луїс Адріано, Веллінгтон Нем, Марлос, Дентіньо. Моя сім'я теж дуже рада за мене.

Дуже вдячний українським уболівальникам, адже сильно люблю цю країну. Також хочу подякувати Андрієві Шевченку та Євгенові Краснікову, які розглядали мене як гравця збірної України. Торік я дуже хотів бути в цій команді й поїхати на чемпіонат Європи, але до мене ніхто не звернувся. Завжди вболіватиму за Україну, адже це країна, в якій я живу і яку люблю всім серцем", - зазначив футболіст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тайсон може використати всіх українських уболівальників

Глава комітету національних збірних України Мирон Маркевич у липні повідомив, що бразильський вінгер "Шахтаря" Марлос і його співвітчизник, атакуючий хавбек "гірників" Тайсон, хочуть грати за українську команду. Згодом агент Тайсона Дієго Дорнеллес розповів про пропозицію від ФФУ змінити громадянство і виступати за збірну України.

Учора оприлюднили список гравців збірної Бразилії, які готуватимуться до майбутніх матчів відбору на Кубок світу-2018 проти Еквадору та Колумбії. У ньому з'явилося ім'я Тайсона, який погодився виступати за рідну збірну.

Зараз ви читаєте новину «"Не можу відмовити збірній Бразилії" - Тайсон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути