пʼятниця, 31 липня 2015 17:48

"Не буду стояти на блок-постах за 300 доларів" - Звягінцев

"Не буду стояти на блок-постах за 300 доларів" - Звягінцев
Я ще у квітні сказав, що не буду працювати в наступному чемпіонаті - Віктор Звягінцев

Екс-делегат ФФУ Віктор Звягінцев прокоментував слова віце-президента федерації Ігоря Кочетова про своє звільнення після промови, з якою Звягінцев виступив на матчі чемпіонату ДНР.

"Я почитав інтерв'ю в інтернеті, навіть спочатку хотів дати спростування, а потім подумав: та, на хворих не ображаються. Це брехня. Я ще у квітні сказав, що не буду працювати в наступному чемпіонаті, ніякі документи на новий сезон не заповнював. Ніхто мене не виганяв, вони просто не встигли. Вони тільки подумали, а я вже від них пішов.

Вони що хочуть, те й плетуть своєю мовою. Вони просто далекі не тільки від футболу, а взагалі від спорту. Хто був нормальним у федерації - той так і залишився, а хто прийшов на цій хвилі, ці неадекватні люди - ті взагалі з різних професій. Там особливо і немає колишніх тренерів, футболістів, всього одна-дві людини залишилося.

Ну, придурки - вони і залишаються придурками. Тут, крім мене, ще олімпійська чемпіонка проводила дитячий турнір з легкої атлетики - і її теж сепаратисткою записали. А я проводив чемпіонат Донецька, фінал - і все, що тут такого? Ці люди - придурки. Нехай всі займаються своєю справою. Ну, це так їм треба просто повернути, вони ж розігнали практично всіх делегатів з Донецька.

Ми розуміємо прекрасно, що це за ставлення. Складно їздити так, як ми їздили на матчі - по 8-12 годин стояти на блок-постах, щоб встигнути на гру, потім назад. При цьому нас обдурили. Завжди платили 1000 доларів за гру у вищій лізі за роботу делегатом або інспектором, потім, коли піднявся курс валют і тисяча доларів стала коштувати 23 тисячі гривень, у нас так і залишилося 8 тисяч гривень.

Тобто замість 1000 доларів - 300. І щоб я стояв цілодобово на блок-постах за такі гроші? Я краще вдома посиджу. Я думав, хоч на ліки зароблю собі, але з такою сумою особливо на ліки не заробиш (Звягінцев переніс інфаркт і мікроінсульт).

А так - брехня, я не займаюся політикою і ніколи нею не займався. Живу у себе вдома і радію кожному дню. А що робити, якщо нас в такі рамки поставили? У нас всі, хто живе на Донбасі, всі підтримують ДНР - і всі для них сепаратисти. Навіть діти", - сказав Звягінцев.

Зараз ви читаєте новину «"Не буду стояти на блок-постах за 300 доларів" - Звягінцев». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути