вівторок, 14 серпня 2018 17:01

Назвали шалену суму, яку "Динамо" заробить у Лізі чемпіонів

Назвали шалену суму, яку "Динамо" заробить у Лізі чемпіонів
"Динамо" може заробити шалені гроші в ЛЧ.

На передодні матчу-відповіді проти "Славії" стала відома сума, яку "кияни" можуть отримати за виступи в Лізі чемпіонів.

У випадку проходу до групового етапу турніру "Динамо" заробить щонайменше 30 мдн євро. А за оцінками експертів, це річний бюджет столичного клубу.

Одним із цікавих нововведень поточного сезону є додаткова сума призових за історичні досягнення. 585 млн євро будуть розподілені між 32 учасниками групового етапу.

"32 учасники групового етапу об'єднують в умовну таблицю, позиція в якій визначиться по 10-річному рейтингу. Клуб із найменшим рейтингом отримає базову частку в 1,108 млн євро. Кожне наступне місце в таблиці додає ще одну базову частку до призових. Відповідно, клуб із найвищим рейтингом тільки завдяки історичним досягненням отримає за потрапляння до групового етапу 1,108 * 32 = 35,46 млн євро", -розповідає tribuna.com.

Якщо "Динамо" вийде до групового етапу, то займе приблизно 19-20 місце в цьому рейтингу, а значить, отримає близько 15 млн євро. Ще 15 млн - фіксований платіж, який отримує кожен учасник групового етапу. У результаті, маємо 30 млн за вихід до групи. Окрім того, ще будуть гроші маркетингового пулу і призових за набрані очки в групі (2,7 млн євро за перемогу, 900 тис.- за нічию).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як "Динамо" зіграло у Празі та що треба зробити у повторному поєдинку проти "Славії"

Матч "Динамо"-"Славія" розпочнеться сьогодні о 19:30. За годину до стартового свистка Gazeta.ua розпочне онлайн трансляцію поєдинку.

Зараз ви читаєте новину «Назвали шалену суму, яку "Динамо" заробить у Лізі чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути