четвер, 02 березня 2017 11:57

Назвали фаворита на посаду наставника "Барселони"

Назвали фаворита на посаду наставника "Барселони"
Ернесто Вальверде

Головний тренер "Атлетика" Ернесто Вальверде є пріоритетною кандидатурою на заміну наставнику "Барселони" Луїсу Енріке, який іде влітку.

Напередодні головний тренер каталонців оголосив, що не продовжуватиме розрахований до літа контракт і залишить команду після завершення поточного сезону.

Є причини вважати Вальверде найкращим тренером для "синьо-гранатових". Як гравець він уже виступав за клуб і знає його зсередини, більшу частину своєї тренерської кар'єри працює у ла лізі і ставить командні інтереси вище особистих.

Чинний контракт Вальверде з "Атлетиком" закінчується наступного літа. Тренер не поспішає продовжувати угоду з баскським клубом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У "Барселони" з'явиться новий тренер

Ернесто Вальверде вдруге в кар'єрі очолив "Атлетик" улітку 2013 року. В його активі вихід з командою у Лігу чемпіонів 2014/15, перемога у Суперкубку Іспанії-2015 року, де клуб з Більбао розгромив за сумою двох зустрічей "Барселону" (4:0, і 1:1), і визнання з боку УЄФА найкращим тренером чемпіонату Іспанії-2015/16.

Серед інших кандидатур на заміну Луїсу Енріке ЗМІ виділяють головного тренера "Севільї" Хорхе Сампаолі і менеджера "Евертона" Рональда Кумана.

Зараз ви читаєте новину «Назвали фаворита на посаду наставника "Барселони"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути