пʼятниця, 20 листопада 2015 15:57

"Навіщо нам цей чемпіонат світу?" - Мутко про пропуск росіянами турніру в США

"Навіщо нам цей чемпіонат світу?" - Мутко про пропуск росіянами турніру в США
Мутко знайшов позитив у пропуску росіянами ЧС з легкої атлетики

Міністр спорту Росії Віталій Мутко знайшов позитивні моменти у тому, що збірна країни з легкої атлетики пропустить чемпіонат світу у приміщенні 2016 року, який пройде в США. Про це повідомляє ТАСС.

"Так, швидше за все, припустимо турнір. Та й навіщо нам цей чемпіонат світу?! Ну, навіть коли не виступимо на ньому. У більшості спортсменів він не входить у план. Нічого, краще підготуємося до Олімпіади. Ну, припустимо. Чи не трагедія це", - заявив Мутко.

У четвер, 19 листопада, Міжнародна асоціація легкоатлетичних асоціацій (IAAF) оголосила про те, що комісія з контролю за діяльністю ВФЛА представить перший звіт не раніше 27 березня 2016. Чемпіонат світу в Портленді (штат Орегон) пройде з 17 по 20 березня.

Також 19 листопада IAAF озвучила рекомендації російській стороні щодо виправлення ситуації з допінгом в легкій атлетиці.

13 листопада рада IAAF призупинив членство Росії на невизначений термін за рекомендацією WADA через систематичне застосування росіянами заборонених речовин.

Зараз ви читаєте новину «"Навіщо нам цей чемпіонат світу?" - Мутко про пропуск росіянами турніру в США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути