субота, 03 грудня 2016 20:30

Наставник "Зорі" взяв на себе провину за поразку

Наставник "Зорі" взяв на себе провину за поразку

Головний тренер "Зорі" Юрій Вернидуб прокоментував результат матчу проти "Дніпра" (2:3).

"Підсумок плачевний. Вітаю "Дніпро" з перемогою і хорошою грою. Вони заслужено перемогли. Наша гра у першому таймі була повною катастрофою. Ми повинні були не в два м'ячі, а в чотири програвати після першого тайму.

У другому начебто і зрівняли рахунок, мали ще моменти, але реалізувати їх не змогли. Пропустили і програли. Думаю, що поразка повністю лежить на мені, як на головному тренері. Мабуть, я не зміг достукатися до гравців.

Глибини складу у нас немає, і ті гравці, які не брали участь у сьогоднішній грі, вони дуже багато для нас значать. Той же капітан команди Микита Каменюка. Ті ж Артем Гордієнко, Ігор Чайковський, Рафаель Форстер. Оптимальний варіант я знайти не зміг.

Проблеми були як в захисті, так і в півзахисті. У другому таймі начебто все налагодили, але знову ж таки не вистачило. Я, як тренер, винен в тому, що не зміг знайти оптимальний варіант того складу, який повинен був сьогодні вийти і зробити результат", - сказав Вернидуб.

У "Зорі" залишилося 31 очко у турнірній таблиці і команда ще більше збільшила своє відставання від "Динамо" у боротьбі за 2-е місце. Безвиграшна серія луганчан в УПЛ досягла чотирьох матчів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" зганьбилося в Полтаві

Зараз ви читаєте новину «Наставник "Зорі" взяв на себе провину за поразку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути