вівторок, 06 вересня 2011 18:14

Наставник "Сток Сіті" назвав Україну "гидотою"

Наставник "Сток Сіті" назвав Україну "гидотою"

Наставник англійської команди "Сток Сіті" Тоні Пуліс був помічений в ненависті до представників Східної Європи, зокрема - України, Туреччини та Ізраїлю.

Згідно з жеребкуванням групового етапу Ліги Європи, "Сток Сіті" опинився в одній компанії з ізраїльським "Маккабі", київським "Динамо" і турецьким "Бешикташем".

Пуліс, за відомостями кореспондента прес-служби команди, був вражений тим, що йому належить битися в Європі з настільки слаборозвиненими країнами в області футболу, економіки і політики. Нібито, Пуліс вимовив фразу: "Мій Сток ніколи не буде жертвою цієї іноземної гидоти з Ізраїлю, України та Туреччини".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суперник "Динамо" в Лізі Європи підсилився Пітером Краучем

З цілком природних підстав, цей вислів наставника не став тиражуватися через острах нарватися на серйозне покарання. Найдивніше тренер повівся на наступний день після жеребкування. Він наказав клубним кухарям відтепер готувати три рази на тиждень національні страви команд-суперниць.

Турецьке гезлеме, український борщ і єврейська риба-фіш настільки набридли футболістам, що ті, виходячи з території бази, кидалися у власні машини, щоб не потрапити в незручне становище перед пресою.

Джонатан Вудгейт в результаті спеціального режиму харчування заробив собі дріжджову інфекцію. Національних кулінарів з кухарів "Сток Сіті" не вийшло: борщ та інші страви Україні, Туреччини та Ізраїлю видалися несмачними і неготовими. Зокрема, до борщу подали стару капусту, а риба-фіш була придбана на звичайному прибережному ринку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суперник "Динамо" в Лізі Європи посилиться форвардом "Арсеналу"

Нагадаємо, сьогодні, у вівторок, 6 вересня, в касах стадіону "Динамо" розпочинається продаж квитків на матч групового турніру Ліги Європи між командами "Динамо" (Київ) - "Сток Сіті" (Англія).

Нагадаємо, що саме домашнім матчем зі "Сток Сіті" 15 вересня "Динамо" розпочне боротьбу у групі Ліги Європи. Також суперниками київського клубу по квартету будуть турецький "Бешикташ" і ізраїльський "Маккабі" з Тель-Авіва.

Раніше "Динамо" вже оголосило свою заявку на участь в Лізі Європи.

Зараз ви читаєте новину «Наставник "Сток Сіті" назвав Україну "гидотою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути