четвер, 19 березня 2009 15:45

Наставник "Барселони" заробляє найменше

Наставник "Барселони" заробляє найменше

Як інформує газета "El Mundo Deportivo", Хосеп Гвардіола з-поміж усіх головних тренерів клубів іспанської Прімери має найнижчу зарплату.

Однак, як інформує іспанське видання, у разі, якщо команда, керована Гвардіолою, здобуде за підсумками сезону "потрійну корону"—перемогу у Лізі чемпіонів, здобуде національний кубок і переможе у першості Іспанії – то заробіток наставника "Гордості Каталонії" відчутно зросте.

Як пише "El Mundo Deportivo", зараз Гвардіола заробляє "якихось" півтора мільйона євро на рік. Водночас, його контракт з клубом передбачає бонуси за здобуті титули.

Якщо "Барселона" зуміє вибороти "потрійну корону", то керівництво "синьо-гранатових" буде змушене додатково виплатити наставникові команди 2.5 млн. євро.

Довідка gazeta.ua

Хосеп Гвардіола (ісп. Josep Guardiola, нар. 18 січня 1971, Санпедор, Барселона, Іспанія) - відомий іспанський футболіст, легенда "Барселони". Також відомий як Пеп Гвардіола.

Значну частину кар"єри він провів в іспанській "Барселоні", з якою 6 разів вигравав чемпіонський титул, 2 рази - кубок Іспанії, 4 рази - Суперкубок Іспанії. Також у складі "Барселони" він виграв Кубок європейських чемпіонів у 1992 році, Кубок володарів кубків в 1997 році, а також двічі здобував Суперкубок Європи.

За матеріалами turnir.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Наставник "Барселони" заробляє найменше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути