середа, 02 листопада 2011 20:21

"Наші вболівальники з турецькими потоваришували" - Сьомін

"Наші вболівальники з турецькими потоваришували" - Сьомін

Прес-конференція головного тренера "Динамо" Юрія Сьоміна і капітана команди Олександра Шовковського напередодні матчу с "Бешикташем" почалася із запізненням на півгодини. Причина - моторошна пробка, в капкан якої попав автобус з українськими журналістами. Відстань півкілометра від готелю до стадіону "Іненю" довелося долати близько години. Незважаючи на аврал, спілкування пройшло в повноцінному форматі.

-- Ми з "Бешикташем" вже настільки добре один одного знаємо, зустрічаємося в четвертий раз, - говорить Юрій Павлович. - Тому, напевно, особливих секретів як в однієї, так і в іншої команди на сьогоднішній день один від одного немає. У нас є певна кількість травмованих, у турецької команди, наскільки відомо, теж.

Відносно підготовки до цього матчу, то вона, як завжди, йшла в нас через ігри чемпіонату України. Останній такий матч ми провели минулої неділі з сімферопольською "Таврією".

- Після останнього матчу з "Бешикташем" ви говорили, що складно обіграти одну команду тричі поспіль. А як щодо четвертого?

- Це буде дуже складний матч.

- Якщо завтра "Динамо" програє, від нього вже нічого не буде залежати ...

- Такі ситуації у футболі трапляються щодня, щогодини.

- П'ять набраних очок - це досить після трьох турів і перед двома поспіль виїзними матчами?

- Я думаю, недостатньо. Але зараз потрібно думати про майбутній матч, а не про очкових розкладах і майбутніх поєдинках.

- (Питання Шовковському). Олександре, ви готові завтра зіграти?

Олександр Шовковський: - Сьогоднішня тренування покаже, наскільки я готовий буду завтра вийти на поле. Остаточне рішення прийме головний тренер.

- Питання Сьоміну (задав турецький журналіст). Що ви думаєте про вплив трибун на завтрашній матч?

Юрій Сьомін: - Багато залежить від того, чи буде завтра повний стадіон. Але, думаю, тутешніх вболівальників ми своєю грою не розчаровували. Можна говорити, що з ними у нас дружба. Зустрічали ми їх в Києві теж добре. Тому, напевно, і наші вболівальники подружилися з турецькими.

- Остання гра проти "Таврії" викликала чимало запитань щодо психології в команді. Як із цим справи?

Олександр Шовковський: - У футбол завжди добре грати, коли постійно є результат, коли команда на ходу. Але ми ж граємо з живими людьми, і не все завжди залежить від нас. Є емоції, які ми повинні контролювати, проте всі розуміють, що матч з "Бешикташем" - один із головних і визначальних для нас у груповому турнірі Лізі Європи. Тому хлопці чудово усвідомлюють те, з яким настроєм потрібно завтра виходити на поле.

Юрій Сьомін: - Є чемпіонат України, а є Ліга Європи. Як би там не було, перше коло чемпіонату ми закінчили на першому місці. А завтра нас чекає черговий матч у Лізі Європи. Це різні турніри. Тому ми підходимо до майбутньої гри з гарним настроєм. Сподіваємося, що він таким залишиться і після матчу.

Зараз ви читаєте новину «"Наші вболівальники з турецькими потоваришували" - Сьомін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути