середа, 20 березня 2013 08:37

"Нам потрібна путівка до Бразилії" - голкіпер збірної Польщі

"Нам потрібна путівка до Бразилії" - голкіпер збірної Польщі
"Збірна України - команда такого ж рівня, як і наша" - Артур Боруц ФОТО: sport.pl

У першому тренуванні польської національної команди, яка розпочала підготовку до поєдинку зі збірною України, не брали участі Якуб Блащіковскі і Лукаш Піщек з дортмундської "Боруссії".

Як повідомляють польські ЗМІ, гравців турбують травми, тому замість тренування вони залишилися в готелі, а пізніше приступили до індивідуальних занять. Однак як запевняють у Польському футбольному союзі, пошкодження у футболістів незначні і незабаром вони зможуть приєднатися до загальної групи, а потім і взяти участь у матчі.

Відзначимо, що тренування було відкритим для уболівальників, його відвідало близько тисячі глядачів.

33-річний голкіпер Артур Боруц з англійського "Саутгемптона" не сумнівається в тому, що його команда проведе 22 березня у Варшаві хороший матч.

"У нас дуже хороші шанси на перемогу в п'ятницю. Збірна України - команда такого ж рівня, як і наша. І, звичайно, знаходиться в межах нашої досяжності, - цитує Боруца "Комсомольская правда в Украине" з посиланням на sport.pl. - Нам потрібна путівка до Бразилії."

Нагадаємо, матч збірних Польщі та України відбудеться 22 березня у Варшаві на стадіоні "Національний". Початок о 21:35. Трансляція на телеканалі "Інтер".

Зараз ви читаєте новину «"Нам потрібна путівка до Бразилії" - голкіпер збірної Польщі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути