неділя, 15 грудня 2013 18:59

"Нам не потрібен такий президент і така Прем'єр-ліга" - Ігор Суркіс

"Нам не потрібен такий президент і така Прем'єр-ліга" - Ігор Суркіс
Ігор Суркіс вважає УПЛ збитковою. Фото: dynamo.kiev.ua

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс закликає розпустити українську Прем'єр-лігу.

- Ця структура повинна припинити своє існування, - розповів Ігор Михайлович. - Прем'єр-ліга нам зовсім не потрібна. Зараз федерація футболу України проводить чемпіонат України, а прем'єр-ліга тільки існує на папері. Існує за наші гроші.

- На зарплату 20 менеджерів прем'єр-ліги за п'ять років витратили близько 30 мільйонів гривень. Так це збитковий проект?

- Безумовно! Чемпіонат України тримається на бізнесменах, які люблять футбол. Ось візьмемо Ігоря Коломойського. Він витрачає багато грошей, і не тільки на "Дніпро", а й на інші клуби. Так, ці команди називають "однокласниками". Але саме ці "однокласники" найчастіше відбирають очки в команди Хуанде Рамоса! Рінат Ахметов також допомагає іншим командам. Всі про це знають. Але ми витрачаємо так багато грошей, щоб чемпіонат був цікавішим, щоб у ньому було якомога більше клубів. А що в цей час робить прем'єр-ліга? Вона живе за наш рахунок. І її президент ще сміє нам дорікати. Де Віталій Данилов був весь рік! Він нагадав про себе лише перед виборами. Нам не потрібен такий президент і така прем'єр-ліга! Тому й 18 грудня я не має наміру йти на вибори.

Нагадаємо, що клуби української Прем'єр-ліги провалили вибори президента УПЛ. Загальні збори учасників ПЛ не зібрав кворум - на нього не приїхали представники київського "Динамо", "Дніпра", "Карпат", "Волині", "Таврії" і "Арсеналу". З необхідних 11 учасників зібралося лише 10.

Зараз ви читаєте новину «"Нам не потрібен такий президент і така Прем'єр-ліга" - Ігор Суркіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути