понеділок, 01 липня 2013 17:11

"Нам Газпрома всі газопроводи не замінять нашої свободи" - ультрас "Динамо" бойкотують матчі Об'єднаного турніру
9

Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА

Ультрас київського "Динамо" бойкотують матчі команди в Об'єднаному турнірі. Зокрема, під час зустрічі з пітерським "Зенітом" кияни залишилися без організованої групи підтримки. Порожній фан-сектор прикрашав банер з написом "Нам Газпрома всі газопроводи не замінять нашої свободи".

Активні вболівальники "Динамо" вважають, що Об'єднаний турнір за участю "Зеніта", "Спартака", "Шахтаря" та їх команди — це крок до спільного українсько-російського чемпіонату.

Відзначимо, що подивитися гру на "Олімпійський" прийшли 28 300 вболівальників. Глядачі вели себе досить активно — скандували за диктором стадіону прізвища гравців "Динамо", свистіли у бік суперника і навіть намагалися запустити хвилю.

Кияни перемогли "Зеніт" з рахунком 2:1. У "Динамо" відзначилися Денис Гармаш та Адмір Мехмеді. За пітерців забив Віктор Файзулін.

У перерві матчу вболівальникам "Динамо" презентували трьох літніх новачків. Першим на поле вийшов гравець збірної Голландії Джермейн Ленс.

"Здравствуйте" — з сильним акцентом привітався з присутніми на арені футболіст.

Слідом на газон "Олімпійського" вийшов конголезець Дьємерсі Мбокані. Поява марокканця Юнеса Бельханда стала сюрпризом. Новина про офіційне підписання гравця з'явилася за годину до початку матчу.

Футболісти отримали футболки з номерами. Ленсу дісталась "7", Мбокані гратиме під 85-м номером, а Бельханда взяв собі 90-й.

Гравці вибили на сектори кілька м'ячів і відправилися на трибуну додивлятися гру своєї нової команди.

Додамо, що група Ot Vinta! заспівала спеціально приготовлену композицію для новоспечених динамівців.

Зараз ви читаєте новину «"Нам Газпрома всі газопроводи не замінять нашої свободи" - ультрас "Динамо" бойкотують матчі Об'єднаного турніру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути