неділя, 18 жовтня 2009 20:56

"Надіюся, голів буде більше" - Шевченко

"Надіюся, голів буде більше" - Шевченко
В матчі 10-го туру в київському дербі "Динамо" обіграло "Оболонь" з рахунком 2:1. Переможний гол забив Андрій Шевченко. Нападник розпочав матч на лаві запасних. Цей гол став першим для футболіста з гри після повернення в рідну команду. 

- "Оболонь" дуже добре оборонялася. У "Динамо" було багато нереалізованих моментів. Якби їх вдалося реалізувати, гра була б іншою. Головне, що виграли.

- "Оболонь" грала практично другим складом. Очікували такої гри від суперника?

- Ми очікували, що "Оболонь" гратиме від оборони. Я давно знаю Юру Максимова і хочу зробити йому комплімент. Його команда добре виступає. Було приємно бачити результати його роботи. Навіть другим складом команда демонструє непогану гру.

- "Динамо" здобуло важку перемогу, але попереду в команди такі суперники, як "Інтер", "Дніпро" і "Шахтар"...

- Дійсно, нас чекають важкі поєдинки. Важливо, коли не дуже добре граєш, вигравати гру. Сьогодні був один з таких матчів - ми перемогли. Претензій ні до кого не має бути.

- У ворота "Оболоні" ви забили свій перший гол з гри після повернення в "Динамо". До того забивали з пенальті і штрафного.

- Надіюся таких голів буде більше.

- Встигаєте відновлювати сили, адже граєте через два дня на третій?

- Так вся команда грає. Всі європейські клуби у найсильніших чемпіонатах грають за таким графіком. Я не думаю, що нам мають давати якісь поблажки чи ми самі маємо їх шукати. Хоча деякі матчі можна буде перенести. Графік дуже важкий. Крім того, збірну ще чекають два стикові матчі за вихід на Кубок світу. Тому відпочинок команді треба дати. Як для клубів, так і для збірної дуже важливий рейтинг. Від місця в рейтингу залежить як команда виступатиме в європейських турнірах. Це стосується кожної команди в Україні. Чим більше у "Динамо" буде перемог, тим більше очок буде в України в європейському рейтингу.

- Ви знову опинитеся в Мілані. Виникають якісь відчуття з цього приводу?

- Вистачить вже цих дежавю. Те саме було перед матчем з "Барселоною". Це вже минуле, я а живу теперішнім. Тому не хотів би порівнювати якісь речі. Дуже багато часу пройшло і треба налаштовуватись на важливий матч в Лізі Чемпіонів.

- Вболівальники "Мілана" прийдуть вболівати персонально за Шеву?

- Думаю, таких людей буде чимало. В Італії я залишив гарне враження. Думаю, до мене ставляться з повагою і можливо навіть трохи більше, ніж з повагою. Багато вболівальників досі мене люблять. Я дуже їм за це вдячний. Також вдячний Італії за ті роки, що я провів у "Мілані".

- Матч проти "Інтера" для вас принциповий?

- Для мене кожна гра в Лізі Чемпіонів принципова. Будь-який позитивний результат дає нам більше шансів вийти з групи.

- "Динамо" морально готове перемогти один з топ-клубів Європи?

- На це відповість футбольне поле. Перед матчем кожен гравець має себе морально підготувати. Наші хлопці не гірші за футболістів з європейських клубів. Все залежить від них. У кожного з нас велика мотивація. Це дуже гарний шанс для гравців показати себе. Хоча на перше місце треба ставити командні цілі.

- Кого вважаєте найсильнішим гравцем "Інтера"?

- Ми тільки закінчили матч проти "Оболоні". Я розумію, що ця гра нікому не цікава, хоча була дуже важкою. Давайте не перестрибувати.

- Тоді, хто на вашу думку найсильніший в "Оболоні"?

- Юра Максимов.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Надіюся, голів буде більше" - Шевченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути