пʼятниця, 27 березня 2015 08:21

"Краще грайте і менше думайте про гроші" - уболівальники збірної Іспанії незадоволені турнірним становищем команди
13

Національна збірна Іспанії провела відкрите для вболівальників та преси тренування на стадіоні "Рамон Санчес Пісхуан" напередодні відбірного матчу Євро-2016 проти команди України.

Подивитися на Фабрегаса, Касільяса, Іньєсту, Піке, Рамоса та інших зірок "червоної фурії" прийшли кілька сотень вболівальників, які розмістилися на трибунах арени. Глядачі не просто мовчки спостерігали за роботою гравців, а радісно вітали їх при наближені до свого сектора.

Більше того, після завершення тренування вболівальники чекали на футболістів біля автобуса збірної. Як це виглядало найкраще продемонструє це невеличке відео.

Хоча не всі з присутніх радісно вітали гравців. Також звучали слова критики. Деякі вболівальники незадоволені грою та результатами збірної Іспанії. Вони не очікували, що їх команда, діючий чемпіон Європи, перебуватиме на другій позиції у своїй групі, поступаючись скромній Словаччині.

"Краще грайте і менше думайте про гроші", - кричав один із фанатів, коли гравці заходили в автобус.

Сьогодні подивимося, як така установка подіяла на збірну Іспанії. Матч з Україною розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Зараз ви читаєте новину «"Краще грайте і менше думайте про гроші" - уболівальники збірної Іспанії незадоволені турнірним становищем команди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути