субота, 03 липня 2010 17:15

На Прикарпатті відкрито третій спортмайданчик із Українських "1000" (ФОТО)
6

Фото: Фото: Олександра Лісконог

У Івано-Франківській області вчора дали старт соціальному проекту "Дбаймо про майбутнє України", - повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

В його рамках в селі Іванівці Коломийського району відкрито багатофункціональний спортивний майданчик. Це третій спортмайданчик, де діти зможуть грати в волейбол, баскетбол, ручний м"яч та міні-футбол. Такі спортивні об"єкти вже відкрили в Києві та на Донеччині.

Акція відбулася в межах спільної програми Міністерства у справах сім"ї, молоді і спорту України та НОК України "1000 майданчиків".

"Це не революція в спорті, це приклад небайдужих людей робити добро для дітей України. Таких майданчиків може бути і 5, і 10 тисяч в Україні. А поки що Уряд виділив 10 мільйонів гривень" - сказав на відкритті заступник Міністра України у справах сім"ї, молоді та спорту Сергій Глущенко.

Він зауважив, що вартість майданчика сягає 300 тисяч гривень. У перспективі Міністерство планує щороку відкривати по 30 спортмайданчиків, 15 льодових арен та 15 олімпійських басейнів.

Президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка, який у ці дні перебуває з робочим візитом на Прикарпатті, вручив школярам двотомник Олімпійської енциклопедії, комплекти літератури "Життя знаменитих дітей", м"ячі. І на превелике задоволення присутніх нікому не відмовив у автографі та фотографії на пам"ять.

Урочистості продовжилися спортивними змаганнями школярів. У рамках програми "Схід-Захід разом" до прикарпатців завітали школярі з Макіївки Донецької області.

Зараз ви читаєте новину «На Прикарпатті відкрито третій спортмайданчик із Українських "1000" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути