пʼятниця, 10 червня 2011 15:50

На молодіжне Євро-2011 Яковенко узяв 23 футболісти

На молодіжне Євро-2011 Яковенко узяв 23 футболісти

Чартерний рейс Київ-Каруп з аеропорту Бориспіль доставить молодіжну збірну Україну до Данії для участі у фінальній частині Євро-2011 (U-21). Усі виконавці команди Павла Яковенка, заявлені на турнір, в зборі. Ось список гравців, які в Скандинавії будуть захищати кольори національного прапора.

Воротарі: Антон Каніболоцький ("Дніпро"), Денис Бойко ("Динамо"), Дмитро Непогодов ("Металург" Д.);

Захисники: Сергій Кривцов, Ярослав Ракицький (обидва - "Шахтар"), Олексій Курилов, Олександр Матвєєв, Євген Селін (усі - "Ворскла"), Артем Путівцев ("Іллічівець"), Богдан Бутко ("Волинь"), Темур Парцванія ( "Динамо-2");

Півзахисники: Тарас Степаненко, Віталій Віценець (обидва - "Шахтар"), Денис Гармаш ("Динамо"), Володимир Чеснаков ("Ворскла"), Євген Коноплянка ("Дніпро"), Микола Морозюк ("Металург" Д.), Максим Білий ("Зоря"), Валерій Федорчук ("Кривбас"), Олег Голодюк ("Карпати").

Нападники: Роман Зозуля, Артем Кравець, Андрій Ярмоленко (усі - "Динамо").

Крім футболістів, у літаку знаходиться також тренерський штаб збірної, аналітична група, персонал і представники ЗМІ, що потрапили в пул "молодіжки".

Прилетівши до Карупа, наша збірна розміститься в спортивному комплексі "Вільберг", що в 15 км від Хернінга і вже завтра проведе відкрите тренування в Віборзі на міському стадіоні, де і пройде стартовий для України поєдинок, проти чехів, який відбудеться 12 червня о 19: 00 за київським часом. До слова, сам турнір стартує завтра, 11 червня, саме тоді пройдуть перші поєдинки групи А, яку склали збірні Данії, Білорусі, Швейцарії та Ісландії.

Зараз ви читаєте новину «На молодіжне Євро-2011 Яковенко узяв 23 футболісти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути