субота, 09 червня 2012 16:57

"На матчі з Україною буде 13 тисяч шведських фанів" - прес-аташе збірної

"На матчі з Україною буде 13 тисяч шведських фанів" - прес-аташе збірної
Вболівальники збірної Швеції з національними прапорами у Києві фОТО: Reuters

Національна збірна Швеції готується до матчу з Україною у гарному настрої. Про це Gazeta.ua розповів прес-аташе скандинавів Ганс Х'юльтман після сьогоднішнього тренування команди у Конча-Заспі.

"На даний момент атмосфера у збірній чудова. Гравці виглядають спокійними і розслабленими. Ми щасливі бути тут. Погода зараз просто прекрасна. У нас є всі умови для підготовки до матчів — готель, тренувальне поле. Я думаю всі члени нашої делегації насолоджуються перебуванням тут," - каже прес-аташе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "В українців є сильні форварди" - Мельберг

Цікавимося скільки Ганс очікує побачити шведських вболівальників на матчі з Україною. Нагадаємо, "Олімпійський" може прийняти близько 70 тисяч глядачів.

"Ми очікуємо, що у понеділок нас підтримають 12-13 тисяч шведських фанів. Шведська федерація футболу продала 13 тисяч квитків на цю гру. Наші футболісти вже не можуть дочекатися, коли вийдуть на поле "Олімпійського". Всі їхні думки спрямовані на матч з Україною", - запевнив нас Х'юльтман.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Збірна Україна буде фаворитом зустрічі" - наставник збірної Швеції

Національні прапори України та Швеції мають однакові кольори — синій та жовтий.

"Це дійсно так. Ви знаєте, ми ще у грудні, відразу після жеребкування, говорили, що перший матч Євро-2012 у Києві буде у жовтих і синіх кольорах. Причому ці кольори будуть всюди і у всіх. Це фантастика. Думаю, це може навіть нам допомогти".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Матч Україна - Швеція розсудить турецький арбітр

У неділю збірна Швеції вийде на поле "Олімпійського".

"Завтра у нас офіційне тренування на "Олімпійському" та прес-конференція Еріка Хамрена. Ці заходи трохи відрізняються від того, чим ми займаємось сьогодні. Ми намагаємось бути медіа-активними кожного дня, тому пускаємо журналістів на перші 15 хвилин тренування збірної. Також приводимо у змішану зону кількох гравців, щоб ті могли поспілкуватися з пресою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірну Швеції у Києві зустрічали з хлібом і сіллю

Не всі футболісти люблять говорити з журналістами, але їм довелося до цього звикнути. Кожного разу ми приводимо у мікст-зону інших гравців. Завдяки цьому наші збірники не перевтомлюються від спілкування з пресою і фокусують увагу на тренуваннях."

Нагадаємо, матч Україна - Швеція пройде 11 червня у Києві на НСК "Олімпійський". Початок гри - 21:45.

Зараз ви читаєте новину «"На матчі з Україною буде 13 тисяч шведських фанів" - прес-аташе збірної». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути