четвер, 05 липня 2012 08:51

"На дивані з Пітером Краучем" - футболіст стане ведучим ток-шоу

"На дивані з Пітером Краучем" - футболіст стане ведучим ток-шоу
Пітер Крауч з дружиною Еббі Кленсі ФОТО: lichnosti.net

Англійський футболіст Пітер Крауч дебютує на телебаченні в якості ведучого ток-шоу: він буде вести програму під назвою On the Couch with Peter Crouch ("На дивані з Пітером Краучем"). Про це повідомляє The Daily Telegraph. Програма буде запущена телекомпанією Sky до кінця року.

Як повідомив The Daily Telegraph одне з джерел в Sky, сенс ток-шоу полягає в тому, що Пітер Крауч буде приходити до відомих людей додому або на роботу і вести з ними розмови на "незвичайні" теми. Першим гостем передачі, як очікується, стане музикант Ліам Галлахер. Джерело видання на телеканалі Sky розповів, що у Крауча є здібності до того, щоб вести телешоу, і пояснив, що він "добре володіє англійською", чого "не можна сказати про багатьох футболістів".

Як припускає The Daily Telegraph, Пітер Крауч міг зацікавитися телевізійною кар'єрою слідом за своєю дружиною Еббі Кленсі, яка веде телешоу "Найбільший перукар Великої Британії". Пітер Крауч грав за англійську збірну в 2005-2010 роках, а також у клубах "Ліверпуль", "Астон Вілла" і "Тоттенхем". Зараз футболіст грає за клуб "Сток Сіті".

До Пітера Крауча телевізійна кар'єра приваблювала й інших футболістів. Так, колишній нападник "Барселони" англієць Гарі Лінекер тепер веде спортивні передачі на "Бі-бі-сі" і "Аль-Джазіра", а гравець "Ліверпуля" Джеймі Реднапп коментує футбольні матчі для Sky Sports. Француз Паскаль Нума, який грав за стамбульський "Бешикташ", вів на турецькому телебаченні шоу під назвою "Футбольний бенкет".

Зараз ви читаєте новину «"На дивані з Пітером Краучем" - футболіст стане ведучим ток-шоу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути