середа, 13 січня 2016 11:40

На "Дакарі" загинула друга людина за три дні

На "Дакарі" загинула друга людина за три дні
Reuters

На ралі-марафоні "Дакар-2016" стався другий інцидент зі смертельним результатом. Про це у вівторок, 12 січня, повідомляє портал Autosport.

В аргентинському місті Кордова евакуатор з автомобілем французького пілота Ліонеля Бода зіткнувся з іншою машиною, в якій загинула одна людина і ще п'ятеро отримали різні травми. Допоміжна техніка буксирувала Mitsubishi Lancer Бода в Буенос-Айрес, звідки машина повинна була транспортуватися в Європу на кораблі.

9 січня Ліонель Бод, який виступає в класі "автомобілі", на смерть збив 63-річного вболівальника під час сьомого етапу ралі, що пройшов на території Болівії. Таким чином, це вже другий смертельний випадок на "Дакарі-2016".

Попередня загибель вболівальника датується 2010 роком. Тоді машина, яка брала участь в гонці, звернула з маршруту і збила 28-річну жінку. За кермом автомобіля був німецький гонщик Мірко Шультіс.

Зараз ви читаєте новину «На "Дакарі" загинула друга людина за три дні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути