неділя, 23 вересня 2012 18:38

"МЮ" переміг "Ліверпуль" у матчі-пам'яті жертв трагедії на "Хіллсборо"
14

Вболівальники вшанували пам'ять жертв трагедії на "Хіллсборо"
Фото: ФОТО: Reuters

"Манчестер Юнайтед" на виїзді переграв одного зі своїх найпринциповіших суперників - "Ліверпуль" - в матчі п'ятого туру англійської прем'єр-ліги.

Зустріч на "Енфілд Роуд" завершилась з рахунком 2:1 на користь "червоних дияволів". Рахунок на 47-й хвилині відкрив капітан "Ліверпуля" Стівен Джеррард. Підопічні Алекса Фергюсона відповіли голом Рафаела з передачі Сіндзі Кагави на 52-й хвилині. Перемогу ж "Манчестер Юнайтед" ударом з пенальті на 82-й хвилині приніс Робін ван Персі.

Голландський форвард, який до переходу в "МЮ" грав за "Арсенал", записав на свій рахунок п'ятий гол у шести останніх іграх проти "Ліверпуля".

Футболісти "Ліверпуля" закінчували зустріч удев'ятьох. Джонджо Шелві отримав червону картку на 38-й хвилині, а наприкінці зустрічі Мартін Келлі отримав травму, коли господарі поля вже вичерпали ліміт замін.

"Ліверпуль" з двома набраними очками продовжує залишатися у хвості турнірної таблиці, займаючи 18-у позицію. "Манчестер Юнайтед" з 12 балами влаштувався на 2-му місці. У наступному турі прем'єр-ліги "Ліверпуль" зіграє на виїзді з "Норвічем", а підопічні Алекса Фергюсона вдома зустрінуться з "Тоттенхемом".

Відзначимо, що манкуніанці перемогли на "Енфілд Роуд" вперше з грудня 2007 року. "Мерсисайдці" ж вперше за 101 рік не змогли перемогти в п'яти стартових іграх в найсильнішому дивізіоні чемпіонату Англії

Додамо, що перед матчем "Ліверпуль" і "Манчестер Юнайтед" віддали данину пам'яті жертвам трагедії на "Хіллсборо" в 1989 році, запустивши 96 червоних кулі в небо.

Нагадаємо, минулого тижня незалежне слідство випустило звіт, приурочений до 23-ї річниці трагедії, згідно з яким фанати "Ліверпуля" в події не винні.

Крім куль на трьох трибунах "Енфілда" глядачі виклали з плашок слова "Справедливість", "Правда" і цифру "96".

Зараз ви читаєте новину «"МЮ" переміг "Ліверпуль" у матчі-пам'яті жертв трагедії на "Хіллсборо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути