середа, 16 вересня 2015 11:19

М'яч у спину: як "Шахтар" програв "Реалу"
15

Фото: shakhtar.com

Донецький "Шахтар" у 1-му турі групового етапу Ліги чемпіонів зазнав розгромної поразки від мадридського "Реала".

Долю матчу зумовило вилучення Тараса Степаненка на початку другого тайму, а потім помилка головного арбітра зустрічі, який призначив 11-метровий удар у ворота Андрія П'ятова.

Тайсон, півзахисник "Шахтаря":

- Ми дуже засмучені. У першому таймі, в принципі, "Шахтар" показав досить гарну гру, але потім відбулася одна помилка ... Це була помилка не тільки П´ятова, але і всієї команди! Напевно, можна привітати один одного за непоганий перший тайм, але при цьому ми, природно, дуже засмучені кінцевим результатом. Думаю, майбутній матч з ПСЖ стане грою року для нас. Дуже сподіваємося, що "Арена Львів" заповниться нашими вболівальниками, які допоможуть "Шахтареві" здобути таку важливу перемогу.

Олександр Кучер, захисник "Шахтаря":

- Ключовим моментом цього матчу став перший пенальті в наші ворота. Все-таки за рахунку 2:0 важко відігратися вдесятьох. І цей одинадцятиметровий... Його, по-моєму, призначив суддя, який знаходиться за воротами, йому ж взагалі нічого не було видно! Нам вже котрий матч ставить пенальті арбітр, який працює за воротами, - і цей удар з точки стає вирішальним! У тому ж Мюнхені, наприклад. А з приводу другого одинадцятиметрового у наші ворота мені важко зараз говорити: там м'яч близько знаходився, не знаю, чи потрапив він в руку. Просто чомусь для нас такі пенальті не ставлять. Звичайно, бувають протистояння, коли і більше ударів з точки призначають, але вони хоча б заслужені. А не такі, коли м'яч потрапляє в спину... З приводу першого гола - тут не потрібно звинувачувати Андрія, у кожного трапляються помилки. Природно, і Тараса команда підтримала. Всі хотіли перемогти, ми їхали в Мадрид за позитивним результатом.

Тарас Степаненко, півзахисник "Шахтаря":

- Друга жовта картка, яку мені показав суддя, була точно об'єктивною, в тому випадку не встиг зіграти в м'яч. А перший "гірчичник", зі слів арбітра, я отримав за сукупністю кількох незрозумілих фолів. Нібито я блокував Бейла в якомусь епізоді ... Потім був момент, коли я перехоплював вгорі довгу передачу, а мені в спину врізався Бензема, ще й ліктем мене вдарив! Але це теж порахували блоком з мого боку. У третьому випадку я тягнув Роналду за футболку, коли він прокидав м'яч. Ось за ці три порушення була перша жовта. До вилучення ми непогано виглядали, але в деяких випадках не наважувалися йти вперед, а потрібно було впевненіше діяти в атаці. "Реал" давав нам грати, перший м'яч пропустили тільки через власну помилку... Розумію, що підвів команду. Ми самі допустили непотрібні осічки, в тому числі і я, тому такий результат.

Зараз ви читаєте новину «М'яч у спину: як "Шахтар" програв "Реалу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути