пʼятниця, 06 січня 2012 13:26

Моурінью і Роналду не прийдуть на вручення "Золотого м'яча"

Моурінью і Роналду не прийдуть на вручення "Золотого м'яча"

Офіційні представники ФІФА, отримавши відповідні послання від керівництва "Реала", повідомили, що Жозе Моурінью і Кріштіану Роналду пропустять гала-вечір ФІФА в Цюріху в понеділок, де буде вручено "Золотий М'яч" кращому гравцеві 2011, а також нагорода найкращому тренеру року.

Керівництвом клубу було прийнято таке рішення, оскільки в цей день команда вилітає в Малагу на повторний поєдинок 1 / 8 фіналу Кубка Короля.

Кріштіану Роналду знаходиться в числі трьох претендентів на "Золотий М'яч" разом з гравцями "Барселони": Мессі та Хаві. Португалець вигравав цю нагороду в 2008-му році, але останні два роки індивідуальна нагорода діставалася аргентинцеві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Блохін назвав претендентів на "Золотий м'яч"

Жозе Моурінью також знаходиться в списку претендентів на звання кращого тренера року разом з Пепом Гвардіолою і Алексом Фергюсоном. У 2010-му Моуріньо був визнаний кращим, але цього року головним кандидатом на нагороду вважається наставник "Барселони".

Крім Жозе Моурінью і Кріштіану Роналду, ще троє гравців "Мадрида": Ікер Касільяс, Хабі Алонсо і Серхіо Рамос можуть бути включені в "символічну збірну року".

У Цюріху на урочистому заході ФІФА "Реал" представлятимуть Еміліо Бутрагеньо і Зінедін Зідан.

Зараз ви читаєте новину «Моурінью і Роналду не прийдуть на вручення "Золотого м'яча"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути