середа, 12 серпня 2015 20:34

Молодіжна збірна України обіграла "Динамо-2" на тренувальному зборі
7

Фото: Ірина Козюпа
Петраков, Головко та Вацко на матчі "молодіжки" та "Динамо-2"

Молодіжна збірна України обіграла "Динамо-2" у товариському матчі — 4:2. Спаринг провели у рамках підготовчого триденного збору команди Сергія Ковальця. 5 вересня наша "молодіжка" розпочне відбір на чемпіонат Європи-2017 виїзним поєдинком проти македонських однолітків.

На київський збір Ковалець викликав 24 футболістів. У матчі з "Динамо-2" наставник дав зіграти підопічним по тайму. Троє голкіперів провели на полі по 30 хвилин.

"Дуже справедливе рішення тренерів. Три воротарі зіграли по 30 хв. Всі мають бути задоволені", - каже після матчу голкіпер донецького "Шахтаря" Богдан Сарнавський.

"Який із таймів сподобався більше? Той, в якому не пропустив, - сміється страж воріт "молодіжки". - На збір викликали футболістів різних років народження (1994, 1995 та 1996), але всі одне одного добре знають. З одними хлопцями я грав за збірну, а з іншими за "Шахтар" в Юнацькій Лізі чемпіонів".

Сарнавський є номінально третім воротарем "Шахтаря". У цьому сезоні за стартові чотири тури один раз потрапив у заявку команди на матч. Місце у воротах Мірча Луческу довіряє Антону Каніболоцькому та Андрію П'ятову.

"Роблю все можливе, щоб грати за першу команду. А там, як вийде. Антон та Андрій допомагають, дають поради".

Сарнавський зізнається, що йому імпонує іспанська школа воротарів.

"Подобається гра Давіда Де Хеа", - каже Богдан.

Сергій Ковалець назвав проведений спаринг дуже інформативним.

"З трьох команд нам потрібно сформувати одну сильну збірну. - каже Сергій Іванович. - Сьогодні ми виграли 4:2. Команда продемонструвала хороший футбол. Хоча не обійшлося без помилок, над якими ми будемо працювати".

У першому таймі "молодіжка" володіла перевагою. Це відобразилося на рахунку. У стартові 20 хвилин Віктор Коваленко та Артем Бесєдін забили по голу. Після перерви дублем за "Динамо" відзначився Артем Ковбаса. Третій гол динамівця арбітр не зарахував через офсайд.

Ближче до середини другого тайму збірна України вирівняла гру і вирвала перемогу. Забили Олександр Зубков та Олег Данченко.

Наступного разу збірна збереться разом безпосередньо перед стартом відбору на Євро-2017.

Україна U-21 – "Динамо-2" - 4:2

Голи: Коваленко (10), Беседін (16), Зубков (68), Данченко (92) - Ковбаса (50, 58)

Україна-U-21 (перший тайм): Бущан (Сарнавський, 31) - Мірошніченко, Азацький, Соболь, Бурда, Чумак, Мишньов, Блізніченко, Коваленко, Бесєдін, Безбородько

Україна-U-21 (другий тайм): Сарнавський (Шеремета, 65) - Сваток, Мігунов, Матвієнко, Петько, Філімонов, Данченко, Чачуа, Гринь, Зубков, Хльобас

"Динамо-2": Камінський, Нагорний (Дмитренко, 46), Скидан (Трубочкін, 46), Братков (Очигава, 46), Чорноморець (М.Нестеренко, 46; Головко, 78), Трояновський (Ковбаса, 46), Ткачук (Цибульник, 46), Акубардія (Панфілов, 46), Маїк (Ісраїлов, 46), Дієго Суарес (Панов, 46), Петров (Удод, 46).

Попередження: Дієго (7), Скидан (3)

Вилучення: Ісраїлов (90)

Зараз ви читаєте новину «Молодіжна збірна України обіграла "Динамо-2" на тренувальному зборі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути