вівторок, 10 листопада 2015 21:43

"Мій зірковий час? Про що ви? Я про себе нічого не читаю" - Олександр Зінченко

"Мій зірковий час? Про що ви? Я про себе нічого не читаю" - Олександр Зінченко
"О шостій ранку я вилетів з Уфи і тільки о сьомій вечору прибув до Києва" - Зінченко

Півзахисник російської "Уфи" Олександр Зінченко у складі молодіжної збірної України готується до матчів відбору на Євро-2017. Зовсім недавно про 18-річного футболіста дізналася вся країна. Дебют гравця за національну збірну України в матчі проти Іспанії обговорювали довго. Навіть довше, ніж саму гру.

Вчора Зінченко разом з іншими гравцями "молодіжки" розпочав підготовку до матчів проти Шотландії та Північної Ірландії.

"На мій погляд, у нас одна збірна. Ми рухаємося одним шляхом і у нас у всіх одна мета. Ніяких труднощів у цьому плані немає.

Та який зірковий час? Я про себе нічого не читаю. Друзі розповідали, але пресу я сприймаю тільки з посмішкою. Хочу виходити на поле, працювати і таким чином довести всім свою спроможність", - розповів перед тренуванням Олександр.

Справи у "молодіжки" у відборі на Євро-2017 йдуть не дуже добре — нуль перемог і стільки ж забитих м'ячів у трьох матчах кваліфікації.

"Нас трішки підводить реалізація. За грою ми нікому із суперників не поступаємося. Навіть проти збірної Франції хлопці дуже добре зіграли перший тайм. У другій половині гри трішки підсіли. Шанси у нас є. Будемо працювати — проаналізуємо помилки і будемо рухатися далі.

Сьогодні тільки всі зібралися і ще не встигли розібрати суперників. Попереду у нас ще багато аналізу.

З трьох матчів відбору я зіграти тільки проти Ісландії. Поєдинок з французами дивився у трансляції. Ця зустріч виглядає найцікавішою.

Ми вже всі дорослі — професіонали своєї справи і повинні швидко перебудовуватися. Неважливо, який склад виходить на поле. Всі хлопці з головою і повинні вміти грати на всіх позиціях".

Наприкінці жовтня у команді Зінченка змінився тренер. Тепер українця тренує Євген Перевертайло замість Ігоря Коливанова.

"Я приїхав у збірну, тому давайте говорити тільки на цю тему", - попросив Олександр.

Насамкінець футболіст розповів, як добирається з Уфи до Києва.

"Цього разу я летів через Гельсінкі. Маршрут був непростий. Вчора о шостій ранку я вилетів з Уфи і тільки о сьомій вечору прибув до Києва".

Відзначимо, що Зінченко є одним із двох легіонерів у молодіжній збірній України. Владлен Юрченко представляє леверкузенський "Байєр".

Зараз ви читаєте новину «"Мій зірковий час? Про що ви? Я про себе нічого не читаю" - Олександр Зінченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути