вівторок, 12 січня 2010 12:36

Мішель Платіні відвідає Донецьк 7 лютого

Мішель Платіні відвідає Донецьк 7 лютого

Президент УЄФА Мішель Платіні 7 лютого відвідає Донецьк з метою перевірки ходу будівництва нового терміналу комунального підприємства "Міжнародний аеропорт "Донецьк" в рамках підготовки до Чемпіонату Європи з футболу 2012 року, повідомив міський голова Донецька Олександр Лук"янченко на прес-конференції у вівторок.

Виконком УЄФА 11 грудня остаточно завтердив Харків, Львів і Донецьк як господарів чемпіонату Європи 2012 року. Таким чином, "Євро-2012" пройде в чотирьох польських і чотирьох українських містах.

Польські Варшава, Познань, Вроцлав і Гданськ, а також український Київ були затверджені ще в травні 2009 року. Крім того, Київ отримав право прийняти фінальний матч першості.

Проте Платіні в своєму листі на ймення віце-прем"єра України Івана Васюника додав, що УЄФА може відкликати у будь-якого українського міста право на проведення матчів фінальної частини "Євро-2012", якщо будуть зірвані терміни підготовки об"єктів або не дотримані стандарти.

"На поточному тижні у мене пройде зустріч з генеральним підрядником на будівництві аеропорту, де будуть розглянуті всі питання, що стосуються будівництва аеропорту і питання, що стосуються інспекторської перевірки, яка пройде 7 лютого з президентом УЄФА Мішелем Платіні", - сказав Лук"янченко.

За матеріалами РИА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «Мішель Платіні відвідає Донецьк 7 лютого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути