середа, 25 травня 2011 10:31

Мірча Луческу стурбований суддівством у матчах з "Динамо"

Мірча Луческу стурбований суддівством у матчах з "Динамо"

Напередодні фінального матчу за Кубок країни головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу висловив стурбованість роботою арбітрів в іграх з київським "Динамо".

"В останній зустрічі чемпіонату з "Динамо" ставлення судді до "Шахтаря" було некоректним, - сказав в розмові з журналістами головний тренер гірників. - Справа навіть не в помилках, а саме у ставленні до нас. Ми все ж таки чемпіони країни, досить солідна команда. І, напевно, ми заслужили повагу.

Йдеться не лише про момент, в якому призначили пенальті, але й про інші, які були впродовж всієї гри. "Шахтар" і "Динамо" - дуже добрі команди, з великими традиціями, які заявили про себе і на міжнародній арені. А для обох команд, напевно, найголовніше - щоб було кваліфіковане суддівство і повага з боку арбітрів".

Луческу трохи стурбований не достатньою мотивацією на майбутню зустріч, і намагається налаштувати футболістів на потрібний лад.

"У фіналі Кубка зовсім інша мотивація, і я сподіваюся, що гравці підійдуть до початку матчу впевненими в тому, що можна завоювати і другий титул, - продовжив тренер. - Перемога в чемпіонаті - це історія клубу, а перемога і в чемпіонаті, і в Кубку - це історія всього українського футболу.

Це дуже важливий матч, і ми з великою відповідальністю до нього підходимо. Буде Ракицький, який не грав в останньому матчі. Шкода, що поза грою Чигринський.

Єдине, що мене турбує - щоб наші гравці не були з відпускним настроєм, тобто думали більше про фінал Кубка, ніж про домівку. Хотілося б, щоб вони поставилися до Кубка на тому ж рівні, як до всього чемпіонату".

Хвилює румунського наставника і стан газону на стадіоні в Сумах. За його словами, багато що в грі залежатиме від якості поля, яке має відповідати рівню поєдинку.

Нагадаємо, головний арбітр гри — 41-річний Віктор Швецов з Одеси. Три роки тому він уже судив вирішальний поєдинок суперників за Кубок України. "Шахтар" переміг 2:0, а Швецов по ходу матчу вилучив із поля п'ятьох футболістів.

Зараз ви читаєте новину «Мірча Луческу стурбований суддівством у матчах з "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути