вівторок, 25 жовтня 2016 10:35

Мілевський готовий повернутися в "Динамо"

Мілевський готовий повернутися в "Динамо"

Нападник "Тосно" Артем Мілевський, який нинішнього сезону переїхав до російського чемпіонату, не втрачає надії одного разу знову одягнути футболку "Динамо".

"Тепер всі пишуть: ось, Мілевський поїхав у "Тосно", поїхав у Росію, але ніхто не пише, що з України не було жодної гідної пропозиції. Природно, я готовий повернутися в "Динамо". Це - мій рідний клуб, я сто разів вже про це говорив і говоритиму. Все можливо у цьому житті.

Я звик грати і добиватися результатів з командами, які борються за чемпіонство, ставлять перед собою максимальні завдання. Зараз у "Тосно" завдання вийти до прем'єр-ліги. Переговорили з гендиректором клубу В'ячеславом Матюшенком і з моїм агентом, і вирішили, що завдання стоїть серйозне і цілком здійсненне.

Тому я прийшов сюди, аби допомогти команді його виконати. Поки що у мене все виходить, дай Бог, щоб до кінця травня ми вирішили завдання", - сказав Мілевський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мілевський віддав гольову передачу в матчі "Тосно"

Нагадаємо, Артем - вихованець "Динамо", за першу команду якого виступав 2002-2013 роках. Деякий час був її провідним нападником.

У складі нинішньої команди футболіст встиг провести 3 матчі, в яких відзначився 1 результативною передачею. Після 18 турів "Тосно" посіла 2-е місце у першому дивізіоні, випереджаючи найближчих переслідувачів на 8 очок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мілевський дебютував у російському клубі

Зараз ви читаєте новину «Мілевський готовий повернутися в "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути