четвер, 08 листопада 2012 15:15

"Ми не збираємося викидати білий рушник" - Маркевич

"Ми не збираємося викидати білий рушник" - Маркевич
"Для нас залишається пріоритетом чемпіонат України" - Маркевич ФОТО: metalist.ua

Головний тренер харківського "Металіста" Мирон Маркевич перед матчем з "Русенборгом" заявив, що чудово розуміє можливість дострокового виходу у плей-офф, а також наголосив на пріоритетності чемпіонату України.

"Ми чудово розуміємо, що для "Русенборга" ця гра дуже важлива. У них є шанси поборотися за те, щоб вийти з групи. Ми також чудово розуміємо, що в разі перемоги вирішуємо завдання мінімум. Тому завтра гра буде непростою", - сказав Маркевич, слова якого наводить офіційний сайт "Металіста".

Тренер також визнає, що в останніх матчах команду лихоманить, а футболісти знаходяться не в найкращому психологічному стані. "Я думаю, тут все разом. І психологія, і, можливо, десь не всі футболісти повністю віддаються грі. За ті ігри, які залишилися - три в Лізі Європи і чотири в чемпіонаті, я впевнений, команда проявить себе з кращого боку", - сказав він.

За словами Маркевича, в чемпіонаті України його команда ще здатна обійти конкурентів. "Попереду ціле друге коло. Рано нас ще ховати в чемпіонаті. Для нас залишається пріоритетом чемпіонат України. Звичайно Ліга Європи - також. Ми б хотіли, щоб ми навесні грали в Лізі Європи, і, звичайно, хотілося б зіграти вдало з "Байєром" .

У чемпіонаті у нас нічого не змінюється. У нас попереду друге коло. Ми в Лізі Європи граємо дещо краще, ніж у чемпіонаті України, є і тут об'єктивні причини. Ми не збираємося викидати білий рушник, будемо боротися і тут, і там. Я хотів би, щоб футболісти зрозуміли, що треба грати на максимальному рівні. Поки це не вдається, але ми намагаємося працювати в цьому напрямку, і, я впевнений, що зрушення будуть у кращий бік", - зазначив він.

Нагадаємо, матч четвертого туру групового раунду Ліги Європи "Металіст" - "Русенборг" відбудеться сьогодні в Харкові. Початок гри о 22:05, пряма трансляція на телеканалі Футбол.

Зараз ви читаєте новину «"Ми не збираємося викидати білий рушник" - Маркевич». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути