субота, 23 квітня 2016 11:31

"Металіст" і ще три клуби не отримали ліцензії на наступний сезон

"Металіст" і ще три клуби не отримали ліцензії на наступний сезон
У наступному чемпіонаті України зіграють 12 команд

22 квітня відбулося засідання комітету з атестації футбольних клубів Федерації футболу України. Як повідомляють ЗМІ, за його підсумками у видачі атестатів було відмовлено ряду клубів, які починали нинішній сезон в українській Прем'єр-лізі.

Як стало відомо сайту Sport Arena, ліцензування не зміг пройти харківський "Металіст" - клуб, швидше за все, не візьме участь у наступному чемпіонаті Прем'єр-ліги. Причиною тому стали численні борги харківського клубу перед колишніми і нинішніми працівниками. З причини заборгованостей клуб має ряд позовів не тільки в спортивних інстанціях (Палата суперечок ФФУ і Спортивний арбітражний суд Лозанни), але і фігурує в справах адміністративних та правоохоронних органів України.

Протягом 10 днів "Металіст" може подати апеляцію на це рішення. Остаточна доля клубу має вирішитися до 16 травня 2016 року.

Крім того, як повідомляє Tribuna.com, атестати на участь у наступному чемпіонаті не отримають "Волинь", яка планує в наступному сезоні грати під іншою назвою у Другій лізі, запорізький "Металург", який знявся з нинішнього чемпіонату України і також має намір починати з низів, і "Говерла". Також під питанням знаходиться видача атестата "Дніпру", у якого накопичилися великі заборгованості.

Нагадаємо, в наступному чемпіонаті Прем'єр-ліги мають зіграти 12 команд.

Зараз ви читаєте новину «"Металіст" і ще три клуби не отримали ліцензії на наступний сезон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути