неділя, 22 травня 2016 14:43

"Мета Мілевського - повернутися в" Динамо "- агент гравця

"Мета Мілевського - повернутися в" Динамо "- агент гравця
Артем Мілевський. Фото: dynamo.kiev.ua

Агент нападаючого румунської "Конкордії" Артема Мілевського Олександр Панков розповів про розвиток кар'єри свого клієнта.

- Я дуже радий, що Артем опинився в "Конкордії", хоча спочатку це була як напівжарт. Той проект, який ми планували - давати максимальний час на полі, повна довіра - виправдовує себе. Буквально кілька днів тому він грав 90 хвилин, добре виглядав, мав хороші моменти для голу, але трішки не пощастило.

На сьогоднішній день в послугах Мілевського є зацікавленість з боку декількох футбольних клубів. Спочатку ми розглядаємо тільки європейський напрямок, тому що Мілевський не готовий їхати в якісь екзотичні за футбольними мірками країни. Все може змінюватися в залежності від пропозиції. Ми чекаємо також на пропозиції з боку румунських топ-клубів, є пропозиція з Греції. Я саме там був нещодавно на переговорах щодо майбутнього Артема. До 29 травня ще будуть ігри чемпіонату Румунії, і вже після закінчення першості ми будемо визначатися з новою командою для Мілевського. Хочемо якнайшвидше все оформити і рухатися далі.

- Виходить, Артем Мілевський не хоче залишатися в "Конкордії"?

- Тут справа не в бажанні Артема. Була домовленість з клубом, що він проведе там кілька місяців, і що "Конкордія" дасть певний поштовх в кар'єрі після того пропущеного часу в "Хайдуку" і в РНК "Спліт". Знову ж таки, "Конкордія" хороший клуб, але Артем прагне грати в команді, яка ставить завдання перемагати в чемпіонаті і брати участь в єврокубках.

- Тобто, Мілевського влаштовує чемпіонат Румунії? Тим більше, якщо ви чекаєте на пропозиції від топ-клубів Румунії.

- Артем якось відразу в цей чемпіонат успішно влився. Румунія йому дійсно до душі: і місто, і життя в Бухаресті, добре ставлення людей і далеко не слабкий чемпіонат. Це добротний, якісний чемпіонат з хорошими командами. Я впевнений, що якщо надійде хороша пропозиція від топ-клубів Румунії, то вони будуть розглянуті в першу чергу.

- Пропозиції з України ви не розглядаєте? Сам Артем раніше говорив, що в Україні він повернеться виключно в "Динамо".

- Так, повернення в "Динамо" - це його мета. У нього така життєва позиція, що він переживає тільки за "Динамо". І в Україні Артем не думатиме про якийсь інший клуб. Він переживає за киян і дивиться їх кожну гру. Дуже сильно переживав за "Динамо" в Лізі чемпіонів. Чесно кажучи, я більше не зустрічав такої людини, яка так любить київське "Динамо". У будь-яких перестрілках він завжди за "Динамо". У нього щиро "динамівське" серце.

- Особисто ви вірите в те, що Артем може повернутися в "Динамо"?

- Чому б і ні? У Артема є хороші ігрові якості. Він поміняв концепцію свого життя, зараз дивиться по-іншому на багато речей. Я був би дуже щасливий, якби Артем повернувся в "Динамо" через деякий час. Оскільки Мілевський - досвідчений футболіст, він може навчити молодь багатьом футбольним речам. Головне, щоб клуб цього хотів. Для Артема зараз не стоїть питання заробітку, і якщо надійде пропозиція від київського "Динамо", то він із задоволенням її прийме, - сказав Панков.

Зараз ви читаєте новину «"Мета Мілевського - повернутися в" Динамо "- агент гравця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути