неділя, 12 січня 2014 17:31

"Мессі - найкращий у світі, але "Золотий м'яч" отримає Роналду" - Селюк

"Мессі - найкращий у світі, але "Золотий м'яч" отримає Роналду" - Селюк
Селюк: "Роналду не пощастило, що потрапив у одну епоху з Мессі". Фото: sport-xl.net

Відомий футбольний менеджер Дмитро Селюк поділився з Gazeta.ua своєю думкою щодо володаря "Золотого м'яча-2013", ім'я якого назвуть 13 січня о швейцарському Цюріху. Нагадаємо, остаточними претендентами на нагороду стали три кандидати - Леонель Мессі ("Барселона"), Кріштіану Роналду ("Реал") і Франк Рібері ("Баварія").

"Без сумніву, Мессі - найкращий гравець у світі, але через травму опинився поза грою і навряд чи зможе занести минулий рік собі в актив. Тому "Золотий м'яч - 2013", безумовно, дістанеться Роналду. Чотири роки він був претендентом, а отримував Мессі. І зараз вже сам Бог велів їм помінятися місцями. Кріштіану - великий футболіст. Просто йому не пощастило, що потрапив у одну епоху з Мессі", - вважає Дмитро Дмитрович.

"В один ряд з Лео я б поставив Яя Туре(півзахисник "Манчестер Сіті" і збірної Кот-д'Івуару - Ред.). Останній третій рік поспіль стає кращим футболістом Африки. Це - африканський Мессі. У той час, як Мессі - латиноамериканський Яя Туре", - додав Дмитро Селюк.

У Рібері для отримання призу немає індивідуальної "родзинки", вважає менеджер.

"Рібері? Він дуже хороший футболіст, але увійшов до списку претендентів лише на тлі успіху "Баварії", частиною командного механізму якої є француз. Чогось дуже особливого у нього немає. Досить одного прикладу - в матчі Україна - Франція Федецький повністю виключив Франка з гри. За що Артему можна і потрібно аплодувати. Водночас зупинити Мессі ще не вдалося жодному захиснику", - впевнений Дмитро Селюк.

Нагадаємо, чотири роки поспіль (2009, 2010, 2011, 2012) приз "Золотий м'яч" кращого футболіста світу вручався Леонелю Мессі.

Зараз ви читаєте новину «"Мессі - найкращий у світі, але "Золотий м'яч" отримає Роналду" - Селюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути