неділя, 14 вересня 2014 10:31

Мейвезер захистив три титули чемпіона світу з боксу

Мейвезер захистив три титули чемпіона світу з боксу
usatoday.com

Американський боксер Флойд Мейвезер захистив три титули чемпіона світу з боксу, перемігши аргентинця Маркоса Майдану. Про це повідомляє USA Today.

Бій, де на кону стояли чемпіонські титули Мейвезера у середньому (WBC, WBA) і першій напівсередній вазі (WBC), відбувся 13 вересня у Лас-Вегасі. За підсумками 12 раундів усі судді віддали перемогу 37-річному спортсмену - 115:112, 116:111, 116:111.

У послужному списку Мейвезера тепер 47 перемог (26 з них - нокаутом), жодної поразки, відзначає ИТАР-ТАСС. Майдана виграв 35 боїв (31 - нокаутом) і зазнав п'ять поразок.

Після цього бою Мейвезер-молодший проведе ще два поєдинки. Останню сутичку в кар'єрі спортсмен намітив на вересень 2015 року, після чого планує повісити рукавички на цвях.

Раніше у суботу були озвучені гонорари боксерів за поєдинок в Лас-Вегасі. Так, американець отримає 32 мільйони доларів, а аргентинець приблизно в десять разів менше - три мільйони доларів.

Зараз ви читаєте новину «Мейвезер захистив три титули чемпіона світу з боксу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути