пʼятниця, 08 листопада 2013 09:58

"Мбокані після матчу можна навіть було не йти митися" - Блохін

"Мбокані після матчу можна навіть було не йти митися" - Блохін
Блохін має намір серйозно покарати Мбокані. Фото: fcdynamo.kiev.ua

Головний тренер "Динамо" Олег Блохін прокоментував гру киян у матчі групового етапу Ліги Європи проти "Туна". Крім того, зазначив, що на Дьємерсі Мбокані чекають штрафні санкції. Нагадаємо, форвард був вилучений з поля вже на 17-й хвилині першого тайму.

"Хочу привітати команду, хлопці виграли, граючи вдесятьох майже весь матч. Останнє коментуйте самі. За що вилучений Мбокані? Я не розмовляю французькою. Суддя француз, і треба дивитися, що він напише в рапорті. Але це цілковите неподобство - залишити команду вдесятьох вже на початку матчу. Спасибі хлопцям, що вистояли і граючи в меншості ні в чому не поступалися супернику", - сказав Блохін.

"Я буду говорити з президентом. Це неподобство. Гаразд би гравець мене підвів, але він підводить всю команду. Нехай була б боротьба, порушення або стрибнув він на когось. А то ж наговорила щось людина і отримала дві жовті. Йому, напевно, навіть і митися після матчу не треба. Але я цього так не залишу. Це серйозний проступок, який б'є по команді", - упевнений Олег Володимирович.

Нагадаємо, в рамках четвертого туру групового раунду Ліги Європи київське "Динамо" на виїзді обіграло швейцарський "Тун".

Зараз ви читаєте новину «"Мбокані після матчу можна навіть було не йти митися" - Блохін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути