вівторок, 08 червня 2010 12:02

Мазілу відмовився грати за "Дніпро"

Мазілу відмовився грати за "Дніпро"

У ході першої прес-конференції у новому сезоні головний тренер дніпропетровського "Дніпра" - Володимир Безсонов повідомив, що орендований "Арсеналом" румунський форвард Іонуц Мазілу відмовився повертатись до "Дніпра".

"Залишитись в "Арсеналі" бажання виключно самого футболіста, - заявив керманич "Дніпра". – Мазілу навідсіч відмовився повертатись до Дніпропетровська, виявивши бажання продовжувати свою кар"єру саме в Києві".

Нагадаємо, що Мазілу перейшов до "Дніпра" з бухарестського "Рапіду" у січні 2008-го, на запрошення тодішнього наставника команди Олега Протасова. За форварда дніпропетровці виклали 3,7 млн. євро, цей трансфер став найбільшим в історії румунського футболу. Після звільнення Протасова і приходу на тренерський місток Володимира Безсонова румун опинився у дублюючому складі. Новий тренер не бачив йому місця у своїй команді.

На початку 2009 року Мазілу йде в оренду в київський "Арсенал" в якому знову починає забивати та повертається до національної збірної Румунії. В останньому сезоні він з 10-ма влучними пострілами став кращим снайпером "канонірів" у сезоні.

Також на прес-конференції Безсонов повідомив, що до Дніпропетровська повертається Євген Шахов, який останні півроку також провів у оренді в стані "канонірів". В основному складі "Арсеналу" Шахов провів три матчі і в дебютному відзначився забитим голом.

За матеріалами arsenal-kiev.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Мазілу відмовився грати за "Дніпро"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути