вівторок, 04 травня 2010 10:35

Матч "Шахтар" - "Динамо" будуть обслуговувати італійські арбітри

Матч "Шахтар" - "Динамо" будуть обслуговувати італійські арбітри

Стали відомі імена арбітрів, які обслужать центральний матч другого кола чемпіонату України між донецьким "Шахтарем" і київським "Динамо", який відбудеться в середу, 5 травня, на "Донбас Арені". На матч запрошена бригада італійських рефері на чолі з арбітром ФІФА Паоло Тальявенто.

Його асистентами будуть Ренато Фаверані і Андреа Стефані - обидва асистенти рефері ФІФА, а також Еміліо Морганті (4-й арбітр).

Що стосується Тальявенто, то цей авторитетний фахівець обслуговував надзвичайно складні матчі в Серії А нинішнього сезону: "Лаціо" - "Рома", "Самдорія" - "Дженоа", "Рома" - "Мілан", "Ювентус" - "Рома", продемонструвавши чудовий рівень суддівства.

Тому, на думку президента Асоціації арбітрів Італії Марчелло Ніккі, названа кандидатура є кращою, серед яких Асоціація може запропонувати Федерації футболу України на даний момент.

Паоло Тальявенто зараз знаходиться на курсах УЄФА в Ньоні, звідки 4 травня і вилетить в Україну.

Марчелло Ніккі висловив жаль, що не може в зазначену дату задовольнити прохання ФФУ щодо кандидатури відомого рефері ФІФА Роберто Розетті, оскільки напередодні фінальної частини ЧС-2010 він перебуватиме на спеціальних курсах ФІФА в Цюріху.

За матеріалами ФФУ

Зараз ви читаєте новину «Матч "Шахтар" - "Динамо" будуть обслуговувати італійські арбітри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути