середа, 15 квітня 2009 12:54

Матч "Динамо" - "Спартак" пройде під пісні Алли Пугачової

Матч "Динамо" - "Спартак" пройде під пісні Алли Пугачової
Ювілейний концерт Алли Пугачової та футбольний матч між московським "Динамо" та "Спартаком", які пройдуть сьогодні в "Лужниках", не перешкодять один одному.

У цьому запевнила начальник відділу зі зв"язків із громадськістю та інформаційної політики Олімпійського комплексу "Лужники" Юлія Журкіна. "Не буде ніяких ексцесів. Все продумано та організовано, оскільки в "Лужниках" це не вперше, коли заходи такого рівня проходять одночасно", - сказала Журкіна.

Концерт Пугачової починається о 19.00, а футбол - о 20.00. Іншими словами, на стадіоні фанати обов"язково почують пісні Пугачової, а відвідувачі концерту, можливо, і футбольне "Оле-Оле-Оле-Оле"! Глядачі потраплять на два різні заходи через два різні входи: Палац спорту, де проходитиме ювілейний концерт, знаходиться ближчим до набережної, тоді як Велика спортивна арена займає центральне місце "Лужників". "До того ж, футбол не таке вже й масове видовище, і не така велика кількість глядачів відвідають його", - розповідає Журкіна.

Місткість Великої спортивної арени складає 84 тисячі глядачів, але в продаж надійшло близько 30 тисяч квитків. Палац спорту вміщує близько 12 тисяч глядачів.

russian-ultras.com, РИА Новости

Зараз ви читаєте новину «Матч "Динамо" - "Спартак" пройде під пісні Алли Пугачової». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути