понеділок, 07 червня 2010 10:18

Матч Нігерії з КНДР перервали через масову тисняву

Матч Нігерії з КНДР перервали через масову тисняву

Товариський матч між збірними Нігерії та КНДР (3:1), що проходив у неділю, 6 червня, в ПАР на стадіоні "Макулонг" в передмісті Йоганнесбурга, був перерваний через кілька хвилин після початку другого тайму для того, щоб довезти постраждалих в масовій тисняві, що сталася при вході на стадіон, до лікарень міста, повідомляє "Спорт-Экспресс" з посиланням на Reuters.

Інцидент стався, коли натовп нігерійських фанатів спробував потрапити на стадіон після початку матчу з нібито підробленими квитками. Поліції довелося тимчасово припинити запускати уболівальників на арену, що і спровокувало масову тисняву.

За останніми даними дев'ять осіб, включаючи одного поліцейського, госпіталізовані у важкому стані, ще близько 13 людей отримали незначні пошкодження. Зустріч була продовжена через десять хвилин після дозволу місцевих правоохоронних органів.

Тим часом, ФІФА виступила із заявою, в якій побажала найшвидшого одужання всім тим, хто постраждав у тисняві перед товариським матчем, а також зазначила, що не має ніякого відношення до організації цієї зустрічі.

"ФІФА і оргкомітет чемпіонату світу з футболу 2010 були інформовані південноафриканською поліцією про інцидент, який стався в неділю під час товариського матчу між збірними Нігерії та КНДР. Ми хотіли б побажати швидкого одужання всім постраждалим.

Крім того, ми хотіли б відзначити, що ця гра не має ніякого відношення до організації майбутнього чемпіонату світу, а також спростувати повідомлення деяких ЗМІ про те, що ми маємо якесь відношення до продажу квитків на цю зустріч", - йдеться в заяві ФІФА.

За матеріалами Gazeta.ru

Зараз ви читаєте новину «Матч Нігерії з КНДР перервали через масову тисняву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути