четвер, 14 травня 2015 10:32

Маркевич заговорив італійською перед "Наполі"
10

Сьогодні дніпропетровський "Дніпро" зіграє з італійським "Наполі" у матчі-відповіді півфіналу Ліги Європи. Напередодні наставник дніпрян Мирон Маркевич та захисник Дуглас відвідали передматчеву прес-конференцію на "Олімпійському".

Автор: Ірина КОЗЮПА
 

Італійські журналісти все ніяк не могли заспокоїтись після голу Євгена Селезньова з офсайду. Мирон Богданович зазначив, що то не він його зарахував і взагалі він хоче говорити про футбол. Натомість українці намагалися втягнути Маркевича в якусь авантюру. Наприклад, постригтися налисо, якщо команда вийде у фінал. Наставник, віджартувався, що не бачить себе з такою зачіскою.

Після прес-конференції Мирон Богданович отримав подяку від "Олімпійського" за можливість стадіону провести такий престижний матч, як півфінал Ліги Європи.

Автор: Ірина КОЗЮПА
 

"Для НСК "Олімпійський" велика честь приймати матч такого рівня. За цей сезон ви стали для нас другою домашньою командою. Ми робимо все, щоб ви відчували себе як вдома", - сказав директор з питань зовнішніх зв'язків стадіону Віктор Анісімов.

Автор: Ірина КОЗЮПА
 

Такий жест викликав у Мирона Богдановича не лише посмішку. Маркевич висловив подяку італійською мовою: "Grazie". До речі, квитків у касах стадіону вже не має.

Автор: Ірина КОЗЮПА
 

Поки представники "Дніпра" спілкувалися з пресою, на полі "Олімпійського" тренувалася бригада арбітрів із Сербії на чолі із добре знайомим українським командам Мілорадом Мажичем. Після її закінчення 42-річний рефері пив водичку і весело щось обговорював зі своїми помічниками.

Автор: Ірина КОЗЮПА
 

Перші 15 хвилин тренування "Дніпра" були відкритими для ЗМІ. Подивитися за роботою команди прийшов учасик "Квартал 95" Юрій Корявченков "Юзік" із сином та донькою.

Автор: Ірина КОЗЮПА
 
 
Автор: Ірина КОЗЮПА
 

Участь у тренуванні брали всі гравці, які є у таборі команди. Окрім "Наполі" на дніпрян чекає зустріч з київським "Динамо". Гра пройде у неділю на "Олімпійському".

Автор: Ірина КОЗЮПА
 
 
Автор: Ірина КОЗЮПА
 
 
Автор: Ірина КОЗЮПА
 

Сьогодні "Дніпро" і "Наполі" розпочнуть о 22:05. Наш сайт вестиме текстову трансляцію зустрічі.

Зараз ви читаєте новину «Маркевич заговорив італійською перед "Наполі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути