неділя, 09 серпня 2015 12:08

Македонія розгромила баскетбольну збірну України

Македонія розгромила баскетбольну збірну України
Сьогодні збірна України проведе спаринг з командою Ізраїлю

Національна збірна провела перший контрольний матч у Македонії в рамках підготовки до чемпіонату Європи. Команда Мурзіна зустрічалася з місцевою збірною, поступившись у кожній з чвертей з підсумковим рахунком 51:81.

Македонія - Україна 81:51 (22:15, 15: 7, 26:15, 18:14)

Уже в неділю збірна України зустрінеться зі збірною Ізраїлю. Нагадаємо, що готуються до Євробаскету 13 гравців: Павло Крутоус, Олександр Мішула, Ігор Зайцев, Максим Корнієнко, Олександр Липовий, Денис Лукашов, Артем Пустовий, Руслан Отверченко, Кирило Фесенко, Джером Рендл, Станіслав Тимофеєнко, Олександр Сизов і Дмитро Глєбов.

Після повернення з Македонії підопічні Мурзіна продовжать підготовку у Києві, а також проведуть ще сім товариських зустрічей - з французами, італійцями, словенцями і фінами.

Раніше у таборі збірної побував захисник Сергій Гладир, який після медогляду покинув команду. Гравець клубу НБА "Фінікс" Олексій Лень в збірну так і не приїхав, а через проблеми зі здоров'ям на Євро не виступить ветеран Сергій Ліщук.

Зараз ви читаєте новину «Македонія розгромила баскетбольну збірну України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути