середа, 30 листопада 2011 11:49

Майк Тайсон відкриє міжнародний турнір у Пакистані

Майк Тайсон відкриє міжнародний турнір у Пакистані

Легендарний американський боксер Майк Тайсон запрошений до Ісламабаду в якості гостя на міжнародний турнір з боксу пам'яті Беназір Бхутто, який пройде 20-30 грудня, повідомляє телеканал DoonNews.

У турнірі, присвяченому Бхутто, яка була прем'єр-міністром Пакистану і загинула в результаті теракту в грудні 2007 року, візьмуть участь команди більш ніж з 20 країн світу.

За інформацією організаторів, екс-чемпіон світу Майк Тайсон має взяти участь у церемонії відкриття турніру.

Як підкреслюють регіональні ЗМІ, Тайсон має намір прибути в Пакистан незважаючи на те, що відносини між Вашингтоном і Ісламабадом різко загострилися після того, як в ніч на 26 листопада декілька бойових вертольотів НАТО вторглися в повітряний простір Пакистану з території Афганістану і нанесли удар по блокпосту в племінній області Мохманд на північному заході країни. Загинули від 24 до 28 пакистанських військових, у тому числі два офіцери, ще 14 військовослужбовців отримали поранення.

Однак Тайсон раніше прийняв іслам і взяв мусульманське ім'я Малік Абдул Азіз, що прихильно було сприйнято публікою в цій мусульманській країні, відзначає місцева преса.

Зараз ви читаєте новину «Майк Тайсон відкриє міжнародний турнір у Пакистані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути