четвер, 04 липня 2013 09:55

Майк Тайсон став промоутером

Майк Тайсон став промоутером
47-річний боксер став одним з керівників промоутерської компанії Iron Man Productions ФОТО: akboxing.ru

Колишній чемпіон світу з боксу Майк Тайсон зайнявся промоутерською діяльністю. Про це повідомляє сайт Всесвітньої боксерської ради (WBC).

47-річний американець став одним з керівників промоутерської компанії Iron Man Productions. Раніше вона називалася Acquinity Sport, але Тайсону вдалося переконати партнерів по бізнесу перейменувати компанію. Під час кар'єри боксера називали "Залізний Майк" (Iron Mike).

У компанії Тайсона вже є 17 клієнтів, у тому числі шість домініканських і п'ять кубинських боксерів. Національності решти спортсменів не називаються, як і їхні імена.

Після завершення професійної кар'єри в 2005 році Тайсон знімався в кіно і брав участь у різних телепередачах, займався розведенням голубів.

На рингу американець провів 58 боїв, вигравши 50 з них (44 - нокаутом). Шість разів Тайсон програвав, ще два бої за його участю були визнані такими, що не відбулися. Крім професійних якостей, боксер відомий скандальною поведінкою, через що був тричі судимий (у 1992, 1998 і 2008 роках).

Зараз ви читаєте новину «Майк Тайсон став промоутером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути